💜دانشجوی زبان انگلیسی هستم و مدتی در زمینه فشن دیزاینر کار کردم (فشن دیزاینر=آشنایی با انواع مدل های مانتو و شلوار و ست کردن)_عکاس هستم _سوال در خصوص هر کدوم داشتید بپرسید ازم_خیلی هم مهربونم💜نزدیک به سه سال خواننده ی خاموش بودم(تمامی درخواست های دوستی پذیرش میشوند)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خانم های :>>عقده ای، عصبی،پر حرف، غیبتی، از خود راضی، غرغرو، قضاوت کننده ها، بی اعتقاد ها ، ترس از مریضی(الخصوص کرونا) و توکل و امید نداشتن به خدا، جا نماز آبکش ها، بادمجون دور قاب چین ها،احساساتی بیش از حد، عاشق های جوگیر، و اونایی که فقط حرف خودشون درسته، و اونایی که ارزشی برای خانواده و آقایون قائل نیستند، و شوهر شون فقط برای پول و خوش گذرونی دوست دارن، اونایی که تحمل سختی ندارن و دوست دارن همیشه راحت و خوشحال باشند و ناسزا به زمین- آسمون -خدا و... میگن، اونایی که خیلی خودشیرین هستند برای نی نی یار ها،کسانی که همه رو به یک چشم می بینند، اونایی که میگن چرا ما فقیر هستیم و بقیه پولدار_چرا پولدار نیستیم، کسانی که شکر گزاری نمی کنندریپلای و لایک نکنند، مدیون میشی، اگر هم بخوای جواب امضاء منو بدی، من راضی نیستم و بازم مدیونی(مگر این که برای جواب دادن اجازه بگیری) ، استثنا کسانی که میشناسم و بقیه که جز این دسته نیستند
💜دانشجوی زبان انگلیسی هستم و مدتی در زمینه فشن دیزاینر کار کردم (فشن دیزاینر=آشنایی با انواع مدل های مانتو و شلوار و ست کردن)_عکاس هستم _سوال در خصوص هر کدوم داشتید بپرسید ازم_خیلی هم مهربونم💜نزدیک به سه سال خواننده ی خاموش بودم(تمامی درخواست های دوستی پذیرش میشوند)
اگه سنتون زیر بیست وشش سال باشه با سینگلیتون حال میکنین ولی اگه بالای بیست و سال داشته باشین اونوقته که دیگه باسینگلی نمیشه حال کرد اونوقته که دیگه دیره
یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
شما از طرف خودت صحبت کن خواهر...نظر همه سینگلا این نیست😂😂😂😂😂😂😂
صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی