2777
2789

من ک حال نمیکنم. زیادی حال کردم دیگه بسمه پیر شدم

یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰
شب بخیر  برو بخواب

😂😂😂😂تشکر واقعا

کی میبریم بیرون

کی برام کادو میخری

هااا

💜دانشجوی زبان انگلیسی هستم و مدتی در زمینه فشن دیزاینر کار کردم (فشن دیزاینر=آشنایی با انواع مدل های مانتو و شلوار و ست کردن)_عکاس هستم _سوال در خصوص هر کدوم داشتید بپرسید ازم_خیلی هم مهربونم💜نزدیک به سه سال خواننده ی خاموش بودم(تمامی درخواست های دوستی پذیرش میشوند)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خخخ من پایه خوابم بزار بقیشو برا فردا😁😁

😂😂برا اینه سینگلی دیگه

💜دانشجوی زبان انگلیسی هستم و مدتی در زمینه فشن دیزاینر کار کردم (فشن دیزاینر=آشنایی با انواع مدل های مانتو و شلوار و ست کردن)_عکاس هستم _سوال در خصوص هر کدوم داشتید بپرسید ازم_خیلی هم مهربونم💜نزدیک به سه سال خواننده ی خاموش بودم(تمامی درخواست های دوستی پذیرش میشوند)

دوستان که میگند بالای بیست وخورده ای نمیشود خوش گذروند اتفاقا میشود 

چیزی هم دیر نیست تا ادم به ثبات تو زندگی نرسیده وتو خودش امادگی ازدواج ندیده باشه بهتر ازدواج نکند

خیلی از دوستان مجرد که تو این گفتمان گله دارند از مجردی اگر بتونند زبان خوب بخونند وتو رشته دانشگاهیشون مقالات خوبی بدهند راحت میتونند بورسیه های خوبی بگیرند وبرای ادامه تحصیل به خارج بروند