alistiti مدیر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 167 عنوان پرسينگ ناف | مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 19 پست بچه هاا كيا پرسينگ ناف انجام دادن ..مراقبتاي بعدش چي بوده؟ چقدر طول ميكشه تا خوب بشه ؟ دارويي چيزي هم مصرف كردين فرهنگ يك جامعه رو از رفتار مردمانش با حيوانات ميشه شناخت(گاندي) معتقد به كارما🌿 1398/11/29 | 18:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alistiti مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 167 ميدونى ناف يه كم حساسه واسه من حساس نبود راحت ميرفتم حموم اما ب شكم نميخوابيدم واقعا اذيت شدم تا عاد ... اخ اخ من كه عادت دارم كج و كوله بخوابم 😁 فرهنگ يك جامعه رو از رفتار مردمانش با حيوانات ميشه شناخت(گاندي) معتقد به كارما🌿
alistiti مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 167 عاره خودتم میتونی بگیری از داروخونه فک کنم بگو محلول آنتی باکتریال برای ضد عفونی میخوام مرسي عزيزم فردا ميرم ميگيرم فكر كنم صابونانتي باكتريالم هست فرهنگ يك جامعه رو از رفتار مردمانش با حيوانات ميشه شناخت(گاندي) معتقد به كارما🌿
بانوىeســـــردار عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 846 اخ اخ من كه عادت دارم كج و كوله بخوابم 😁 من ك لباس زير هم نميتونستم بپوشم اوضام خراب بود😑 ❌هــچ لــذتــى بالاتــر از انتقـــام نيسـت❌ درخواست دوستى نديد به دلايلى رد ميكنم ممنون❤️
alistiti مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 167 من ك لباس زير هم نميتونستم بپوشم اوضام خراب بود😑 واي من اومدم خونه اول پانسمان كرد اونجا تا برسم كل لباسم شده بود خون البته زيادد ول گشتم بيرون و كلي هم پياده روي كردم الانم دارم انتي بيوتيك ميخورم فرهنگ يك جامعه رو از رفتار مردمانش با حيوانات ميشه شناخت(گاندي) معتقد به كارما🌿
بانوىeســـــردار عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 846 واي من اومدم خونه اول پانسمان كرد اونجا تا برسم كل لباسم شده بود خون البته زيادد ول گشتم بيرون و كلي ... واسه من از جاش زردابه ميومد تا يك هفته😑 ❌هــچ لــذتــى بالاتــر از انتقـــام نيسـت❌ درخواست دوستى نديد به دلايلى رد ميكنم ممنون❤️