2777
2789
عنوان

پرسينگ ناف

145 بازدید | 19 پست

بچه هاا كيا پرسينگ ناف انجام دادن ..مراقبتاي بعدش چي بوده؟ چقدر طول ميكشه تا خوب بشه ؟ دارويي چيزي هم مصرف كردين

فرهنگ يك جامعه رو از رفتار مردمانش با حيوانات ميشه شناخت(گاندي) معتقد به كارما🌿

من امروز انجام دادم بهم گفتن فردا حمام برم و با اب و صابون بشورم بعدم پماد بزنم ... ميخوام بدونم اب باعث عفونتش نميشه😐 بنظرتون

درد داشت؟

کجا انجام دادی؟

💜دانشجوی زبان انگلیسی هستم و مدتی در زمینه فشن دیزاینر کار کردم (فشن دیزاینر=آشنایی با انواع مدل های مانتو و شلوار و ست کردن)_عکاس هستم _سوال در خصوص هر کدوم داشتید بپرسید ازم_خیلی هم مهربونم💜نزدیک به سه سال خواننده ی خاموش بودم(تمامی درخواست های دوستی پذیرش میشوند)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میدونم آدمایی که اعتماد به نفس ندارن و زشتن این کارارو میکنن که یکم قیافه بیان و بگم منم هستم

البته ببخشیدا خودم آرایشگرم ولی بااین کارای بیهوده که فقط برای جلب توجهه و آدما مثل دلقکا میکنه به شدت مخالفم

با کمال احترام به اسی😘

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌
نه بيحسي زدن تو مطب

مبارکت باشع گلم

💜دانشجوی زبان انگلیسی هستم و مدتی در زمینه فشن دیزاینر کار کردم (فشن دیزاینر=آشنایی با انواع مدل های مانتو و شلوار و ست کردن)_عکاس هستم _سوال در خصوص هر کدوم داشتید بپرسید ازم_خیلی هم مهربونم💜نزدیک به سه سال خواننده ی خاموش بودم(تمامی درخواست های دوستی پذیرش میشوند)
من ناف رو نه ولى يه جاى ديگه انجام دادم فقط گفت تتراسيكلين بزن اروووم حلقه رو جابجا كن

اا...به منم تترا داد ولي حمومم گفت بكنم فردا الان دو به شكم برم حموم نرم 

اا...به منم تترا داد ولي حمومم گفت بكنم فردا الان دو به شكم برم حموم نرم 

ميدونى ناف يه كم حساسه واسه من حساس نبود راحت ميرفتم حموم اما ب شكم نميخوابيدم واقعا اذيت شدم تا عادت كردم

❌هــچ لــذتــى بالاتــر از انتقـــام نيسـت❌ درخواست دوستى نديد به دلايلى رد ميكنم ممنون❤️

من دارم

به من یه محلول داده بود آنتی باکتریال

بهم گفته بود تا چهار هفته  روزی دوبار بشورم

بعدش روزی یبار تا مطمعن بشم خوب شده 

اصلا تعلل نکن برای شستنش چون عفونت میکنه سریع 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

فقط میدونم آدمایی که اعتماد به نفس ندارن و زشتن این کارارو میکنن که یکم قیافه بیان و بگم منم هستم ...

خدا رو شكر من از زيبايي چيزي كم ندارم و پرسينگم تو تمام دنيا مده و يه چيزه سليقه اييه مثل گوشواره شما دوست نداري نزن عزيززم 

من دارم به من یه محلول داده بود آنتی باکتریال بهم گفته بود تا چهار هفته  روزی دوبار بشور ...

ا.. به من محلول نداد يعني با همون اب و صابون بشورم 

خدا رو شكر من از زيبايي چيزي كم ندارم و پرسينگم تو تمام دنيا مده و يه چيزه سليقه اييه مثل گوشوا ...

مد چیه عزیزم

خدارو شکر که زیبایی پس ول کن بابا این کارارو بزار همه بگن هرچی داره از خودش داره قشنگیش ماله آرایش و چیزایی نیست که به خودش دار کرده خودت باش خانومی❤

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌
ا.. به من محلول نداد يعني با همون اب و صابون بشورم 

عاره 

خودتم میتونی بگیری از داروخونه فک کنم

بگو محلول آنتی باکتریال برای ضد عفونی میخوام

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834