2777
2789
عنوان

ته دیگ ماکارونی ام.یه چی به مادرشوهرم گفتم عین...توگل گیر کردم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 105 پست

من حدودا ۱۹ سالم اینا بود خواب بودم یهو تلفن خونمون زنگ خورد از خواب پریدم با صدای کلفت و دورگه گفتم بله بفرمایید ، یه آقایی بود ، پرسید بابا هستن، گفتم نه، گفت : شما آقا پسرشون هستین 😲 واسه اینکه ضایع نشم گفتم بله🤪 در حالیکه من اصلا برادر ندارم😬😬😬 بعد پرسید بابا همراه دارن؟ گفتم بله ,مامانم همراهشه😁 بعدش دوزاریم افتاد که منظورش تلفن همراهه😂😂😂 اووووف خیلی خجالت کشیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با عروسم اینقدر صمیمی باشم رو چشمام میذارمش

مــــــــادرشوهــــر مهربون😍حیف ک شوهر دارم وگرنه عــــــــروست میشدم😁

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁
ن مادرشوهرم زیادقهر میکنه ازش پرسیدم دختر میادگفت نه بادامادم دعوام شده رابطه هاخرابه من نه برداشتم ...

😂😂😂😂 مادرشوهرت چی گفت

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁
ماهمگی جم شده بودیم ازسادگی حرف میزدیم بعدمادرشوهرم گفت منم خیلی ساده هستم زبونمونگاه نکن دلم صافه و ...

😂😂😂😂

من یبار برادر شوهرم یچیزی تعریف کرد منم قاه قاه خندیدم. بعد گفتم وایییییی پش مام ریخت. بعد مادر شوهر ...

😂😂😂😂😂

منم یبار خیلیییجو گیر شدم بهش با کلی هیجان گفتم بچه  یه مدت تکیه کلامم بود ب دوستام میگفتم بچ ...

😂😂😂😂خدا نکشتت

پدرشوهرم اومد بیمارستان بامادرشوهرم دخترم و بغل کرد هی شوخی کردن من درد یادم بره منم با حال زارم گفت ...

😂😂😂😂😂

یه بار تو جمع ب جای اینکه ب برادرشوهرم بگم محمد اقا گفتم محمد جون😂😂 تازه عروس بودم یکی دوهفته ای ...

خخخخخخخ 

مادرشوهر من ادم خوبی نیست خاطره خوب ازش ندارم ولی یه خاطره دیگه از دانشگاهم بگ براتون. من ادم ...

😂😂😂😂😓پسره دست داد یا نه؟

از کلاس خیاطی برمیگشتم مادرشوهرم باچندتا همسایه شون تو خونه بود رفتم پسرمو بیارم خونه موقع خداحافظی ...

😂😂😂