2777
2789
عنوان

ته دیگ ماکارونی ام.یه چی به مادرشوهرم گفتم عین...توگل گیر کردم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 105 پست

من حدودا ۱۹ سالم اینا بود خواب بودم یهو تلفن خونمون زنگ خورد از خواب پریدم با صدای کلفت و دورگه گفتم بله بفرمایید ، یه آقایی بود ، پرسید بابا هستن، گفتم نه، گفت : شما آقا پسرشون هستین 😲 واسه اینکه ضایع نشم گفتم بله🤪 در حالیکه من اصلا برادر ندارم😬😬😬 بعد پرسید بابا همراه دارن؟ گفتم بله ,مامانم همراهشه😁 بعدش دوزاریم افتاد که منظورش تلفن همراهه😂😂😂 اووووف خیلی خجالت کشیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با عروسم اینقدر صمیمی باشم رو چشمام میذارمش

مــــــــادرشوهــــر مهربون😍حیف ک شوهر دارم وگرنه عــــــــروست میشدم😁

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁
ن مادرشوهرم زیادقهر میکنه ازش پرسیدم دختر میادگفت نه بادامادم دعوام شده رابطه هاخرابه من نه برداشتم ...

😂😂😂😂 مادرشوهرت چی گفت

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁
ماهمگی جم شده بودیم ازسادگی حرف میزدیم بعدمادرشوهرم گفت منم خیلی ساده هستم زبونمونگاه نکن دلم صافه و ...

😂😂😂😂

من یبار برادر شوهرم یچیزی تعریف کرد منم قاه قاه خندیدم. بعد گفتم وایییییی پش مام ریخت. بعد مادر شوهر ...

😂😂😂😂😂

منم یبار خیلیییجو گیر شدم بهش با کلی هیجان گفتم بچه  یه مدت تکیه کلامم بود ب دوستام میگفتم بچ ...

😂😂😂😂خدا نکشتت

پدرشوهرم اومد بیمارستان بامادرشوهرم دخترم و بغل کرد هی شوخی کردن من درد یادم بره منم با حال زارم گفت ...

😂😂😂😂😂

یه بار تو جمع ب جای اینکه ب برادرشوهرم بگم محمد اقا گفتم محمد جون😂😂 تازه عروس بودم یکی دوهفته ای ...

خخخخخخخ 

مادرشوهر من ادم خوبی نیست خاطره خوب ازش ندارم ولی یه خاطره دیگه از دانشگاهم بگ براتون. من ادم ...

😂😂😂😂😓پسره دست داد یا نه؟

از کلاس خیاطی برمیگشتم مادرشوهرم باچندتا همسایه شون تو خونه بود رفتم پسرمو بیارم خونه موقع خداحافظی ...

😂😂😂