2777
2789
عنوان

خیانت؟؟؟ چجوری؟؟؟؟ راههای تشخیص

255 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

یک زن از کجا باید بفهمه شوهرش داره بش خیانت میکنه؟ علایمش چیه؟ اگه طرف مارموز و حرفه ای باشه چجوری بفهمیم اهل خیانته؟

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد

جازه استارتر

ماهی های قرمز سفره هفت سین که هر ساله یک ماه قبل از عید، از کشور چین وارد ایران میشوند، میتوانند باعث شیوع ویروس کرونای چینی در ایران شوند. ماهی های قرمز سفره هفت سین و ویروس کرونا هشداری است که در کمین سفره های هفت سین ایرانیان قرار گرفته است. زمان ورود این ماهی های کوچک قرمز از چین به ایران، حدود یک ماه قبل از عید است و از چند روز دیگر آغاز می شود و افراد سودجو بدون توجه به خطراتی که ورود این جانوران آبزی دارند، از راههای مختلف چه قانونی و چه قاچاق، مقادیر زیادی از این ماهی های قرمز را به ایران وارد می کنند. لذا برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در کشور، از خرید ماهی قرمز برای سفره های هفت سین، جدا خودداری کنید و با انتشار این پیام، در زمینه این امر مهم و حیاتی به دیگران نیز اطلاع رسانی فرمایید.

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشیشو چک کن هر چقدرم حرفه ای باشه لو میره ی روز

اومديم طرف گوشي دوم داشت گوشي شبا خيلي راحت گذاشت رو ميز بدون رمز😐ديدم ك ميگم

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

برعکس تصور ..از مردی که زیادی محبت میکنه بیشتر باید ترسید ..چون 90 درصد مواقع از عذاب وجدان به زنشون ...

جالبه ترس منم از همینه

جالبه ترس منم از همینه

یک مورد داشتیم خیلی جالب بود ...واسه زن صیغه ایش خونه گرفته بود ..واسه اینکه عدالت برقرار کنه واسه زنش ماشین 😂😂بعد خانمه میگفت من تو شوکم که اگر منو نمیخواست این خرج کردناش واسه چی بود ...بعد خنده دار اینجاست که زن دوم آقا بهش میگفته اینکارو کن که من باهات بمونم 

یک مورد داشتیم خیلی جالب بود ...واسه زن صیغه ایش خونه گرفته بود ..واسه اینکه عدالت برقرار کنه واسه ز ...

چقدر مارموزن

نمیدونم والا 

یکی میگه اگه زن‌زیاد به شوهرش برسه شوهره دور برمیداره 

یکی میگه اگه به شوهره نرسین شوهر خسته میشه از زنش 

کلا هیچ جور نمیشه مردا رو گرفت