2777
2789
عنوان

تو تخمدان چپم احساس گرفتگی میکنم

4524 بازدید | 31 پست

از صبح که بیدار شدم زیر شکمم سمت چپ گرفته اس و هی بیشتر و کمتر میشه!    

الان از ظهر بستم کمر و شکممو که گرمشه.گفتم شاید باد و سرما خورده ولی بهتر نشده.

کسی تجربه داشته بدونه چرا؟ 

من چند روز طرف راستم این درد و دارم . الان هم با اینکه روز ۱۶ دوره هستم و تا پریودی کلی مونده هم سینه هام درد میکنه هم زیر دلم. 😑

این ماه هم نشد. ولی من مطمئنم به همین زودی میای ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند روز طرف راستم این درد و دارم . الان هم با اینکه روز ۱۶ دوره هستم و تا پریودی کلی مونده هم سین ...

منم یکی دو هفته ای هست سینه هام دردمیکنه.

امروز خیلی کمتر شده تقریبا اصلا درد نداره.

ولی خب چند ماهه گاهی درد میگیره و خوب میشه.

زیر دلم و کمرم و گاهی خیلی کار میکنم درد میگیره.

ولی یه درصد هم احتمال بارداری نمیدم.

ماه های زیادی بوده همه این علایم رو داشتم و خبری نبوده.

قبلا شده بود تخمدانم تیر بکشه.ولی این حس گرفتگی اصلا تا الان اتفاق نیوفتاده بود 

منم یکی دو هفته ای هست سینه هام دردمیکنه. امروز خیلی کمتر شده تقریبا اصلا درد نداره. ولی خب چند ما ...

من خسته شدم بس که هر ماه فکر کردم قراره باردار بشم و نشدم. ولی از الان خیلی زوده درد پریودی شروع بشه😖😖😖

البته از عفونت هم شاید باشه. من دیروز رفتم سونو کامل دادم ببینم درد از کیست یا کیسه صفرا یا کلیه یا هر کوفتی اگه باشه بفهمم خوشبختانه همه چی سالم بود

من خسته شدم بس که هر ماه فکر کردم قراره باردار بشم و نشدم. ولی از الان خیلی زوده درد پریودی شروع بشه ...

قته اقدامی؟

من شد یه سال دگ این ماه.

چند ماهه دگ بی خیالم.

خدا بزرگه