2777
2789
عنوان

آی وی اف با دکتر نصر

2523 بازدید | 35 پست

سلام کسی پیش دکتر نصر آی وی اف انجام داده؟

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم برو تو تاپیک اناجون

میکرواینجکشن سال ۹۴ 

اونجا هنه بچه ها فعال هستن و کمک میکنن

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

عزیزم شما اسپرم همسرتم مشکل داشت؟

من شوهرم مقدار اسپرمای سالمش کلاااا ی درصده😭😢

چیکار کنم اخه من تحرک کم کلاسAکلا ۶ درصده 

تعدادشم ک لب مرزع و ۲۲ ملیون 

ینی حتما باید ای وی اف شد؟؟

درمان نداره؟

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
پارسال هم با دکتر تهرانی نژاد دوبار انتقال ناموفق داشت.توی گاندی بودن اونام

با دکتر نصر بار اول ؟

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....
عزیزم شما اسپرم همسرتم مشکل داشت؟ من شوهرم مقدار اسپرمای سالمش کلاااا ی درصده😭😢 چیکار کنم اخه من ...

اینم بگم یبار باردار شدمو بخاطر عدم رشد تو ۷ هفته و ۵ روز سقطکردم

عزیزم برو تو تاپیک اناجون میکرواینجکشن سال ۹۴  اونجا هنه بچه ها فعال هستن و کمک میکنن

میشه لینکشو بذاری

در ضمن 18 سال ناباروری داشته و هشتمین بار ک ای وی اف کرده مثبت شده. از دو تا انتقال ک داده یکیش گرفت ...

مگ مشکلشون چی بوده ک هیچ جوره باردار نشدن؟؟