2777
2789
عنوان

آی وی اف با دکتر نصر

| مشاهده متن کامل بحث + 2550 بازدید | 35 پست

منم شوهرم اسپرمش ضعیفه

البته من ۱ دختر دارم خداروشکر

میخوام برا دومی تعیین جنسیت هم بکنم

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....

خواهرمن انجام داد.همون دفعه اولم باردار شد.همیشه ذکر و خِیرشون توو خانواده ما هست

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرمن انجام داد.همون دفعه اولم باردار شد.همیشه ذکر و خِیرشون توو خانواده ما هست

بسلامتی مبارکش باشه

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....
بسلامتی مبارکش باشه

انشالله برای شما هم خوب باشه.یه چیزم بگم خواهرم میگفت نفر اول رفته خیلی بیشتر وقت براش گذاشته.حالا شماهم سعی کنید نفر اول انتقال و آی وی اف باشید

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
انشالله برای شما هم خوب باشه.یه چیزم بگم خواهرم میگفت نفر اول رفته خیلی بیشتر وقت براش گذاشته.حالا ش ...

ممنونم عزیزم.التماس دعا

سلام من با دکتر کوهسار نبوی که از هم کارای نزدیک دکتر نصر تو بیمارستان گاندی هستن،میکرو انجام دادم الانم پسرم دو سالشه.سر زایمانم دکتر نصر دستیار پزشکم بود تو اتاق عمل

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه
سلام من با دکتر کوهسار نبوی که از هم کارای نزدیک دکتر نصر تو بیمارستان گاندی هستن،میکرو انجام دادم ا ...

عزیزم تعیین جنسیت کردی؟

میشه لینکشو بذاری

https://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/بارداری-با-میکرواینجکشن-icsi-سال-94?postId=124787352

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
https://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/بارداری-با-میکرواینجکشن-icsi-سال-94?postId=12478735 ...

ممنونم عزیزم

نه گلم،دکترم مخالف این کار بود

آی وی اف سخته؟

نه گلم،دکترم مخالف این کار بود

گلم شما همسرتو خودت مشکلتون چی بود؟

من یبار باردار شدمو سقط شد بخاطر عدم رشد حالا ازمایش دادم همسرم مورفولوژیش کلاااا ۱ درصده😭تحرک کم تعدادش لب مرزه ۲۲ ملیونه و کلاسA اش ۶/۴ درصده ینی باید ای اف شم؟؟

فلا ک فقططط دکترش دیتامین ای و سی داده همین گفته باز ۲۱ اسفند تکرار کن و سونوی کالر داپلرم نوشته براش

منم ک خودم پلی کیستیکم بخاطر سقطم زخم دهانه رحمم گرفتم😭😭

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
والا مشکل دقیقش رو من نمیدونم . الان بارداره 21 هفته اس. بعد از 18 سال و هشتبار ای وی اف . 

خدا نگهشون داره جنسیتشون چیه؟

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم