2777
2789
عنوان

آی وی اف با دکتر نصر

| مشاهده متن کامل بحث + 2550 بازدید | 35 پست
گلم شما همسرتو خودت مشکلتون چی بود؟ من یبار باردار شدمو سقط شد بخاطر عدم رشد حالا ازمایش دادم همسرم ...

عزیز دلم حالتو کامل میفهمم.همسر من فوق العاده اسپرماش مشکل داشت بسیار تعداد پایین و تحرک اصلا نداشتن،چند تا دکتر گفتن با این شرایط آی وی اف هم جواب نمیده ولی من پیش دکتر نبوی با همین شرایط نتیجه گرفتم.اگه تهرانی و شرایط مالیتون مناسبه از تجربه من استفاده کن برو پیش ایشون

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه
گلم شما همسرتو خودت مشکلتون چی بود؟ من یبار باردار شدمو سقط شد بخاطر عدم رشد حالا ازمایش دادم همسرم ...

مورد همسر من واریکوسل شدید بود چون یکبار عمل بیضه انجام داده بود.برای بار دوم دکتر عملش نمیکرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مورد همسر من واریکوسل شدید بود چون یکبار عمل بیضه انجام داده بود.برای بار دوم دکتر عملش نمیکرد

عزیزم ادرس دکترتو لطف میکنی؟؟

وضع مالیم ک خیلی خوب نیس حقوق شوهرم ماهیانه ۴ و نیمه تقریبا 

شما چقدر هزینه کردی؟

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
عزیزم ادرس دکترتو لطف میکنی؟؟ وضع مالیم ک خیلی خوب نیس حقوق شوهرم ماهیانه ۴ و نیمه تقریبا  شم ...

۲۲۰۹۵۳۷۹ شماره مطبشه بهتره مطب بری پیشش،انشاالله نتیجه بگیری خیلی خیلی دکتر خوبیه.بازم هر کمکی خواستی من در خدمتم.اولین تاپیکمو بخون لطفا

۲۲۰۹۵۳۷۹ شماره مطبشه بهتره مطب بری پیشش،انشاالله نتیجه بگیری خیلی خیلی دکتر خوبیه.بازم هر کمکی خواست ...

ممنونم عزیزدلم خدا پسر نازتو برات حفظ کنه الهی

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم