2777
2789
مدرکشو گرفتم.بگو اگه شدکمکت میکنم

ميخوام شروع به كار كنم از همين دستياري رنگ مش كه بعد تو اين لاين كار كنم پيشرفت كنم 

يه جا هست گفت ١٥ اسفند بيا هم اموزش ميدم هم كار كن اما بدون حقوق فقط عيدي ميده اونم كم ميده !! 

به نظرت دستيار ثابت برم بشم يه همين خوبه فعلا شروع كنم 

hair coloris ~ hair keratin 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلابرو ببین واردکاربشی دوسش داری؟شاخه ی رنگ و مش و دکلره رو شامل میشه دیگه...یا حداقل دکلره ها و مش ها.جدا از رنگ...خیلی خیلی حساسیت ش بالاس...دقت فراوون میخوادچون کمتر قابل جبرانه کاربا مش..انشالله موفق باشی برو شروع کن بسم الله...

الهی و ربی من لی غیرک
فعلابرو ببین واردکاربشی دوسش داری؟شاخه ی رنگ و مش و دکلره رو شامل میشه دیگه...یا حداقل دکلره ها و مش ...

منم گفتم فعلا ١٥ روز برم ببينم چطوره اصن اگه خوب بود بعد عيد ثابت برم كار كنم بازم دستياري 

اين همه رنگ كار داريم عزيزم وقتي فك ميكنم ميگم چي كمتر از اونا دارم فقط اونا تلاش كردن كه الان زرنگ شدن و كلي درامد دارن 

شما مدرك چيو گرفتي ؟! الان وارد بازار كار شدي ؟ 

فنی و حرفه ای ارایش و پیرایش...الان تازگیا توی تولیدی شروع بکارکردم دیپلم م طراحی دوخت لباس بودسیزده سال پیش

الهی و ربی من لی غیرک
فنی و حرفه ای ارایش و پیرایش...الان تازگیا توی تولیدی شروع بکارکردم دیپلم م طراحی دوخت لباس بودسیزده ...

ارايشگري چرا ادامه ندادي ؟ الان كار خياطي انجام ميدي ؟ 

ارايشگري چرا ادامه ندادي ؟ الان كار خياطي انجام ميدي ؟ 

ثناروحامله شدم..الان که سه سالش شده همسایه تولیدی بازکرده میرم یجورایی یادهم میده..بلوز دخترانه مجلسی میزنیم

الهی و ربی من لی غیرک
ثناروحامله شدم..الان که سه سالش شده همسایه تولیدی بازکرده میرم یجورایی یادهم میده..بلوز دخترانه مجلس ...

عزيزم موفق باشي منم شوهرم طي كرده تا وقتي بچه دار نشديم برو بعد اون ديگه نبايد بري 

چون من نه مامانم پيشمه نه مادر شوهرم كه نگه داره بچه رو 

عزيزم موفق باشي منم شوهرم طي كرده تا وقتي بچه دار نشديم برو بعد اون ديگه نبايد بري  چون من نه ...

قربونت عزیزو هچنین

.منم بچه روباباش نگه میداره از اول تنظیمش کردم...

الهی و ربی من لی غیرک