2777
2789
بهم گفت من قضیه تو رو ب مامانم گفتم ما همو هنوز از نزدیکم ندیدیم گفت عکستو فرستادم اونم گفت هر وقت ا ...

هنوز ندیدین همو

برید همو ببینید و رابطه ادامه پیدا کنه و روزی از روزها بهت تعرض کنه

به نظر من همچین آدمی اصلا آدم درستی نیست

چرا هنوز رابطه رو شروع نکردید همو ندیدید

درخواست کنه بری خونش پس مطمئن باش همش

دنبال سکسه

خدایا همه ارزو هامو براورده کن که تنها کسی که دارم تویی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانش شماره همه دخترایی ک آقا مسرش برده خونه ترایبشونو داده رو داره 🤣🤣🤣🤣🤣

واقعن پسرا با چ ارفنداییی میخوان دختر مردم بکشونن خونه

اصن کسی ک انقد همه چیو بهت اثبات کنه ی جای کار میلنگه کد نظام پزشکیشم گفته حتی

فقط میخواد ببره خونه

گوه میخوره، میخاد بدبختت کنه، قبول نکن، کسیکه آدمو بخاد برا خط قرمزاش احترام قائل میشه، والسلام

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕اونقد خوب تربیتت کنم که یه انسان دوران دیده ی اصیل و چشم و دل سیر و پاک بشی که خیلی از زیبایی های دنیا رو دیده، خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیاو امیدوارم خدا هم بخواد و کمکمون باشه و هوامونو داشته باشه🥰

پسره لاشیه مشخصه خودتو گول نزن پسر درست حسابی نمیگه بیا خونه

اره.مگه میشه متخصص مغز و اعصاب نتونه توی محل کارش و همکاراش و فامیل و همکلاسی همسر پیدا کنه یا مادرش نتونه واسش زن پیدا کنه بیاد توی سایت.و بعید می دونم بخواد با دختری زیر دیپلم ازدواج کنه.امکان داره ها اما احتمالش یک در صد میلیونه.باید شک کرد

فقط یه چیز میتونم بگم به هیچ عنوان خونه نرو شایدم داره تورو امتحان میکنه. اصلا قبول نکن .کافی شاپی رستورانی جایی قرار بزارین اگه همو پسندیدین اونوقت شماره بده مادرش زنگ بزن بیان برا خاستگاری و اشنایی بیشتر.

حالا من چند تا چیز برام مبهمه اگه دنبال س ک سه چرا راحت نمیره با همون دخترا انقد به من پیله کرده؟اگه ...

چون حس کرده میتونه راحتتر گولت بزنه .بعدم شماره مادرتو بده یا پدرت حتی .بگو قصدت ازدواجه خب بیا با خانواده همو ببینیم اصلا

بعد مدت ها یه دختر کم سن تو سایت دیدم که برای خودش ارزش قائله و گول نمیخوره. آفرین که رو حرفت محکم وایسادی که نمیری خونه. انقدر تو نی نی سایت دیدم دخترای ساده و خنگ که حتی عکس و فیلم لخت میفرستن واسه پسری که مجازی چند روزه آشنا شدن و... ببین حتی اگر یک درصد احتمال اینکه قصدش واقعا ازدواج بوده باشه این اصرارش برای خونه رفتن ممکنه برای امتحان کردن تو باشه که ازت مطمئن شه. اما بعید میدونم قصد ازدواج داشته باشه.

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜

دقیقا یه همچین اتفاقی هم برای من افتاد طرف می گفت پرستاری داری می خونه و چند سال نخونده باز داره پرستاری میخونه از دانشکده هم عکس داد فقط جلو ورودی و چند تا کتاب و عکس محل کار پدرشو فلان فلان

ولی عکسشو ک دیدم ینی داد می زد این یه کارش می لنگه

کلی هم از این حرف های چندش که ای کاش بغلم بودی اینجور چیزا بهم می زد وای

بهم گفت می یام شهرتون می بینمت اینا دیگ ارتباطممو قطع کردم

اون موقع بچه بودم چه حماقتی کردم

بعد ازون داخل تلگرام چت میکردیم اون ی چیزی گفت من ناراحت شدم دیگه ارتباطمو ادامه ندادم گفتم نمیخوام ...

اسی داستانت چقدر شبیه یه بلاییه که سر یکی اومده

نکنه همونه

اگه اون باشه بدبختییییی

پسره هم واقعا پزشک بود