میشه لطفا کمکم کنید.خانومایی که شوهراشون راضی نبودن بچه داربشن،چجوری شوهراتون رو راضی کردید؟
ما سه ساله ازدواج کردیم اولش بخاطر خرید خونه بعدشم یکم بخاطر بدهی و قرض بچه نمیخواستیم.الانم تا خردادماه بدهی داریم هرچی به شوهرم میگم ازالان بریم دکتر تا بعدازعید دیگه اقدام کنیم راضی نمیشه.چیکارکنم بنظرتون؟ خیلی هم بچه دوست داره و رابطش با بچه های فامیل خوبه
من 25سالمه،همسرم 34
لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!
تو حامله شو خودش راضی میشه خب اگه قراره تا وقتی زندگی ایده ال نیس بچه نیاد که کلا باید تو شصت سالگی بچه داربشین من دخترمو حامله شدم وضعمون زیاد اکی نبود اما تا بدنیا اومدنش اتفاقای خوب افتاد
به خدا تو ایران بچه زاییدن اجحافه در حق سرنوشت و آینده ی اون بچه
بذارید به خواست شوهراتون بچه بیارید که از نظر مادی هیچ کمی نذاره واسه بچه
حتما بخون امضامو ؛ اگه ریپلای کردی فازت گـَنگ بود از قبل بدون جوابتو نخواهم داد! نه که بلد نباشما! خیلیم بلدم انقدی که تا صبح بگم و بگی! فقط فرقم با تو اینه مغزمو درگیر انرژی منفیای دنیا نمیکنم توام نکن و اگه نظرت مخالفمه کلا جوابی ننویس برام منفیای دنیارو نکش سمت خودت هولشون بده اون وَر! حالت بهتر شد؟ حله!
به منم بگید چیکار کنم دوسال ازدواج کردیم همسرم ناراضی البته جلوگیری نداریم یک سال بچه دار نشدیم خودم تنها رفتم دکتر چیزیم نبوده ولی همسرم نمیاد دکتر و ازمایش بده همش میگه بچه میخوایم چیکا
با قرض و قوله اصلا جور در نمیاد عزیزم بذار از اردیبهشت اقدام کن من اقدام کردم پشیمون نیستم ولی پر فکرم پر درگیری ام .درسته روزیشو خدا میده ولی الان با این همه تشریفات بهتره موقع بارداریت ذهنت خالی و پر از آرامش باشه باهاش حرف بزن بگو قرضامون تموم شد چی قبول میکنه ببین