2777
2789
عنوان

چجوری شوهراتون رو راضی کردید برای بچه دارشدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 54 پست

درود؛ 

دلیل مخالفت الان همسرتون بخاطر قرض تا خرداده؟

آقایون به وضعیت مالی حساس هستن و معمولا منتظرن شرایط حمایت از بچه‌ داشته باشن و بعد اقدام کنن ...

اگر دلیل نارضایتی وضعیت مالی هست بهترین راه اینه همسرتون‌ متوجه شن که شما ایشونو درک میکنید و ایشون از پس همه چی برمیان ... حس قدرت 

خوشبخت باشید🍃

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالتون   دلم میخواست منم تواین مورد نازکنم ولی برعکسه

عزیزم😆😊

من عادت دارم اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم.😗 پس اگه یه دفعه از اخلاقم ناراحت شدی، یه نگاه به شعور خودت بنداز.😏 
اگه مجبورش کنی فردا هیچ حمایتی ازت نکرد دلخور بشی میگه من نخواستم تو اجبار کردی حالا سختیاشم بکش بذ ...

نمیدونم چرا انقدر میترسم.ازاینکه خدایی نکرده باردار نشم یا مشکلی داشته باشیم

لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!  

تو حامله شو خودش راضی میشه خب اگه قراره تا وقتی زندگی ایده ال نیس بچه نیاد که کلا باید تو شصت سالگی بچه داربشین من دخترمو حامله شدم وضعمون زیاد اکی نبود اما تا بدنیا اومدنش اتفاقای خوب افتاد

درود؛  دلیل مخالفت الان همسرتون بخاطر قرض تا خرداده؟ آقایون به وضعیت مالی حساس هستن و معمولا ...

بهش میگم بچه میخوام مثلا میگه دوسال بعد،یا یه بار میگه صبرکن اول ماشین بخریم یا فلان وسیله رو واسه خونه بخریم

آره دقیقا دغدغه فکریش بخاطر مسائل مالیه...

به خدا تو ایران بچه زاییدن اجحافه در حق سرنوشت و آینده ی اون بچه 

بذارید به خواست شوهراتون بچه بیارید که از نظر مادی هیچ کمی نذاره واسه بچه 

حتما بخون امضامو ؛ اگه ریپلای کردی فازت گـَنگ بود از قبل بدون جوابتو نخواهم داد! نه که بلد نباشما! خیلیم بلدم انقدی که تا صبح بگم و بگی!   فقط فرقم با تو اینه مغزمو درگیر انرژی منفیای دنیا نمیکنم    توام نکن و اگه نظرت مخالفمه کلا جوابی ننویس برام منفیای دنیارو نکش سمت خودت   هولشون بده اون وَر!   حالت بهتر شد؟ حله!   
نمیدونم چرا انقدر میترسم.ازاینکه خدایی نکرده باردار نشم یا مشکلی داشته باشیم

هیچ مشکلی نداری ! 

این فکرا چیه 

برا اینکه بفهمی هم لازم نیست باردار بشی

برو دکتر بگو میخوام ببینم شرایط تخمدان و رحمم برای بارداری خوبه یا نه

اونم سونو آزمایش میده بهت میگه 

من قول میدم هیچ مشکلی نداری 

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

به منم بگید چیکار کنم دوسال ازدواج کردیم همسرم ناراضی البته جلوگیری نداریم یک سال بچه دار نشدیم خودم تنها رفتم دکتر چیزیم نبوده ولی همسرم نمیاد دکتر و ازمایش بده همش میگه بچه میخوایم چیکا

زنی در حسرت صدای بچه 

با قرض و قوله اصلا جور در نمیاد عزیزم بذار از اردیبهشت اقدام کن من اقدام کردم پشیمون نیستم ولی پر فکرم پر درگیری ام .درسته روزیشو خدا میده ولی الان با این همه تشریفات بهتره موقع بارداریت ذهنت خالی و پر از آرامش باشه باهاش حرف بزن بگو قرضامون تموم شد چی قبول میکنه ببین

تو حامله شو خودش راضی میشه خب اگه قراره تا وقتی زندگی ایده ال نیس بچه نیاد که کلا باید تو شصت سالگی ...

چجوری حامله بشم آخه؟

معذرت میخوام خیلی ببخشید ولی تواین سه سال همسرم هیچوقت موقع ارضاشدن داخل واژنم تخلیه نکرده،بهش میگم بریز داخل قرص میخورم ولی اینکارونمیکنه