2777
2789
عنوان

بچه ها ۲۰۰ هزارتومن دارم میخام باهاش اینارو بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1309 بازدید | 87 پست

بجاش برو ی ست کرم روتین مناسب پوستت بگیر تا پوستت خوب بشه نیاز به ارایش نداشته باشه . بعدم اول زندگی همه همینجورین برو بخر به قول مامانم زن کم خرج کم ارج میشه . از الان اجازه نده همه چی تو کنترل کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا هنوز تازه عروسی و اینقدر رو همه چیزت کنترل داره..دو روز دیگه بدتر میشه یکم سیاست به خرج بده

میتونم برم خودم بخرم و بش نگم  ولی میدونم پشتش یه دعوایه حسااااابیه 

این شوهره یا دربون جهنم .ببخشیدا 😫

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
چند روز دیگه ۲۰۰ تومن سهام رو میدن با اونا بخر

اونکه برا کسایی هست که اون ۴۰۰رو حساب ریختن و سهامشون شد یه تومن 

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...

بنظرم یک کرم ارزون برا جوشات بگیر در حد بیست سی تومن بگو خرج شیر و نون و سبزی و...شد ، هرچند من اصلا دروغگویی رو توصیه نمیکنم بهتره این کارو نکنی . بعدشم مگه تازه عروس نیستی خب خرید عروسی نرفتین مگه؟ 

کرم ضد آفتاب اگر مشکل نداره باهاش کرم ضد آفتاب پوشش دهنده بخر که نه دروغ بگی نه ناراحتش کنی به هر حال از این به بعد افتاب زیاد میشه پوستت میسوزه نگو برای عید شاید به خرید حساسیت داره. بعضی وقتها این همکارا هی به تازه دامادا میگن اگه از الان رو بدی فلان میشه و اینا ،شاید بخاطر همین گیر میده.صبور باش

حرف حساب رو باید گوش کرد ، حالا هر کسی که گفته باشه!  
خسیس نیس . ولی نمیزاره ارایش بکنم . قبلا اینجوری نبود . من ارایش میکردم گیر نمیداد الان اصن حق ندارم ...

واقعا اگه قبلا آرایش میکردی بگو من و اونجوری پسندیدی و انتخاب کردی پس اجازه نداری عوضم کنی

۲۰۰ تومنو بده یه کرم بخر .رژ و رژگونه م بعدا بخر .و گرنه مجبودی جنس اشغال بخری پوستت بدتر خراب میشه 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎