2777
2789

سلام خانوما کسی لوازم برقی نانو رو میشناسه؟؟؟ 

آیا مارک خوبیه؟؟

با جهیزیه نظرتون راجبش چیه.

تورو خدا حیاتیه ها

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

نشنیدم تا حالا فدات. یه کار کن بزن تو دیجی کالا. اگر داره نظرات کاربران رو در موردش بخون

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم

نشنیدم. الان فروشنده ها کدومو تعریف کنن بخر.

واسه خواهرم سامسونگ بود ده سال قبل من رفتم گفتن دیگه فیکه منم نانیوا خریدم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشنیدم تا حالا فدات. یه کار کن بزن تو دیجی کالا. اگر داره نظرات کاربران رو در موردش بخون

مامانم گیر داده میگه میگن مارک خوبیه برا خواهرم میخاد بخره.

اونوقتام برامن مارک ثانی رو گفته بودن خوبه خرید همه وسیله هام خراب شدن

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
نشنیدم. الان فروشنده ها کدومو تعریف کنن بخر. واسه خواهرم سامسونگ بود ده سال قبل من رفتم گفتن دیگه ف ...

اونوقت خوبه؟؟

اونوقت خوبه؟؟

اره بد نیس 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اره بد نیس 

ممنون عزیز

ثانی که افتضاحه من یه پنکه شو دارم سه بار میچرخه دور چهارم هنگ میزنه و غرغر می کنه داستان تعریف میک ...

آره ما تجربه نداشتیم الکی خریدیم.اصلا خوب در نیومد