2777
2789
عنوان

مشکل با خانواده همسر

244 بازدید | 25 پست

باسلام خواهرشوهری دارم که روانشناسی خونده و ازمن۱۴سال بزرگتره ازدواج نکرده بااین حال ک من بهش محبت میکنم رازهاشو بهم گفته جایی نگفتم وهمیشه همراهیش کردم مثلا باوجود چین و چروک های دور چشمش که خیلی تابلوئه چون روش حساسه هروقت پرسیده گفتم نه اصلا معلوم نیس و خیلی خوبه،اذیتش نمیکنم مطلقه اس و درذ و دل میکرد گوش میدادم اما الان فقط منو اذیت میکنه،همیشه مخالفت میکنه باهام وخودش لاغرتراز   منه ومن چاق نیستم اما بدنم پر تر از اونه مدام میگه چاقی لباس فلان مدل بمن میاد ن به تو که چاقی ،یا به دماغم ک معمولیه گیرمیده ،همش ازم ایراد میگیره ،یه مدل مبلی چیزی خوشم نمیاد اون سریع میگه نه خیلیم عالیه و فلان،کلا بگم ماست سفیده میگه ن سیاهه،دوس داره منو ضایع کنه همش  ،باشوهرم بیرون رفتنی بدون تعارف میشینه صندلی جلو،جاریم همیشه بهشون بی احترامی میکنه وبزرگتر  ازمنه اما جدیدا مدام اونو میزنن تو سرمن ک فلانه ،خونش تهرانه مدام زنگ میزنن جلومن قربون صدقهاش میرن،یا خواهرشوهرم و جاریم دوتایی پچ پچ میکنن میخندن منم نامزدمو نمیشه قطع رابطه کرد،یا بهم میگن  ارایشگاه نرو خب خودت اصلاح کن عروسیت  نگوعروسی کم پول بگیره،جاریم ول خرجه میگن اون خیلی قناعت میکنه،هرلباسی میپوشم ایرادمیگیرن ،جاریم میشنه رو به روم خود بخود باخودش  میخنده ،مادرشوهرم کلا فرق میزاره و هرچقد خوبی نیکنم  اونوبیشتر  دوس دارن ،ضمنا قراره من طبقه بالا بشینم و جاریم   قبل من بالا میشست   و باهم غذا میخوردن ینی مستقل نبود الان اینام ازمن میخان  اونجوربلشم،توروخدا کمکم کنین منم بتونم متقابل رفتارکنم،نگین توخوب  باش میتونم،همسرمم طرف منه

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸

فقططططط بی محلی.با لبخخند ملیح کونشونو بسوزون.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همسرت طرفته ۹۰ درصدش حله 

زیاد نرو زیاد باهاشون صمیمی نشو 

واسشون کار نکن فقط در حدی که یکم ظرفا رو جمع کنی نه اینکه هم سفره بندازی هم جمع کنی هم بشوری خیلی کم 

وقت شام یا نهار برو یک ساعت بشین برگرد 

از الان به شوهرت بگو من میخوام مستقل باشم تو خونه خودم ناهار شام بپزم اینطوری هر لباسی هم بخوام میپوشم دوست دارم با شوهرم تنها باشم

اگه ازت کلید خواستن نده به شوهرتم بگو حریم خصوصیه قبل جهاز بردنم قفل رو عوض کن 

خب بلد نیستم چجوری

فقطم با شوهرت برو خونه شون با شوهرت برو با شوهرت برگرد 

تنها نرو

از این لوس بازیا که زنگ بزنم حالشونو بپرسم یا برم سر بزنم نکن

کادو نگیر واسشون حتی واسه بچه هاشون

اینا همه کاراییه که من خلافشو انجام دادم و ضربه شو خوردم واسه همین کارایی که کردمو برعکس کردم گفتم نکن 

در جواب خواهرشم وقتی گفت چاقی بگو مهم اینه خودم انداممو دوست دارم و شوهرم اگه گفت فلان چیز عالیه بگ ...

مرسی اره 😍

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸
خب بلد نیستم چجوری

ببین   خانواده شوهر منم اینجوری ان  وقتی زیادی باهاشون خوبم سوارم میشن   ولی وقتی  سنگین رفتار میکنم      خوبن مثلا مادر شوهر منم میرفت جلو مینشست    تو ماشینمون ولی تو ماشین دومادش میرف پشت مینشست  که دخترش جلو بشینه    بعد  منم میگفتم اشکال نداره   پاش درد میکنه   میدیم  یه جوری رفتار میکنه انگار   وظیفه    منم    به مدت    قبل اینکه اون بشینه میرفتم جلو مینشستم     یا تو خونشون  زیاد تو بحث اشون شرکت نمینم   زیاد  نمیخندم  باهاشون      بی احترامی نمیکنم   ولی    زیاد رو هم نمیدم    سنگین میشینم سر جام      به قول  معروف   یبس   😂  وقتی خودشون میخان   محل نده   درس میشه