2777
2789
عنوان

اقدام ب بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 28 پست
یعنی قبل پری هیچ سینه هات درد نمیکرد؟!علامت دیگه ای قبل پری نداشتی

ن زیاد ولی موعد پری کمرم وسینه ها ب شدت درد گرفتم کمردردم خیلی شدید بود

برای سلامتی پسرکوچولوم ی صلوات بفرستید 🥰☺
نه عزیزم من هنوز دکتر نرفتم به دکترم پیام دادم گفتم آزمایشم  مثبت شده گفت دوهفته دیگه بیا مطب

اهان چه دکتره باهالی خخخ از قبلم پیشش میرفتی؟؟؟من دیر رفتم فک کنم۱۱ هفته بودم قبلش پیشه ماما رفتم چن بار سونو تشکیله قلبو ان تی باهم شد خخخخ

تیکرتولد۵سالگی دخترمه😍😍شاید این وسطاتیکره بارداریم شد😜😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها برای منم دعا کنید صاحب نی نی بشم. میترسم زندگیم خراب بشه 😭😭😭😭

خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝  من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی  امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍
من رفتم مرکز بهداشت محلمون برام آزمایشا و سونو نوشت

اهان منم ماما رفته بودم تو تامین اجتماعی آزمایشو نوشت ولی بعدش رفتم درمانگاهمون ۱۱هفته رفتم دکتر ۱۲هفته ان تی رفتم قبلشم سونو ندادم

اهان چه دکتره باهالی خخخ از قبلم پیشش میرفتی؟؟؟من دیر رفتم فک کنم۱۱ هفته بودم قبلش پیشه ماما رفتم چن ...

آره عزیزم چندماهه زیر نظرشم مهرماه لاپاراسکوپی کردم دوماه هم دارو مصرف کردم خداروشکر ماه دوم اقدام باردار شدم خیلی دکتر خوبیه هم دستش خیره هم باانرژی هس

عزیزم چه خوب پس کلا با ان تی یکی شده😃

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
بچه ها برای منم دعا کنید صاحب نی نی بشم. میترسم زندگیم خراب بشه 😭😭😭😭

ان شااالله ک ب زودی مامان نیشی عزیزم برامنم دعا کن نی نیم سالم باشه♥️

برای سلامتی پسرکوچولوم ی صلوات بفرستید 🥰☺

ان شا الله ک نینی صحیح و سالم و تپلی میاد تو بغلت 

خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝  من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی  امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍
آره عزیزم چندماهه زیر نظرشم مهرماه لاپاراسکوپی کردم دوماه هم دارو مصرف کردم خداروشکر ماه دوم اقدام ب ...

اوخی بسلامتی منم اولیم راحت باردار شدم ولی الان تنبلی دارم فقط دودوره دوفاستون خوردم بعد عید میخوام اقدام کنم ایسالا بشه من طاقته انتظار ندارم

من یه سقط داشتم با سه ماه جلوگیری بعد از سه ماه تا اومدم اقدام‌کنم کیست لعنتی ۳۵میلی دارم‌ قرص میخورم اصلا این دکترهایی رفتم‌نتونستن خوبم‌کنن همش لکه دارم قرص اچ دی بسته اولم تموم شده هنوز پاک‌نشدم باید باز صبرکنم پریود بشم نمیدونم کی کامل پاک میشم نمازهام‌موندن ای خداااااا کاش خوب بشم بچه دار بشم دلم میشکنه میبینم همه چشمشون به شکم مینه همش نگام میکنن😢😢😢

اوخی بسلامتی منم اولیم راحت باردار شدم ولی الان تنبلی دارم فقط دودوره دوفاستون خوردم بعد عید میخوام ...

منم تنبلی داشتم عزیزم 

انشالله با اولین اقدام باردار بشی عزیزم

خدایا شکرت بخاطر همه چی 

من داخل هفته پنجمم . از چند روز بعد اقدام دلم درد میکرد و احساس خستگی داشتم ک ب مرور داره بیشترم میشه . ی هفته بعد اقدامم سینه هام حساس شدن. چندروزم هست سرگیجه ب این علائم اضافه شده😶