الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ها برای منم دعا کنید صاحب نی نی بشم. میترسم زندگیم خراب بشه 😭😭😭😭
خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝 من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍
آره عزیزم چندماهه زیر نظرشم مهرماه لاپاراسکوپی کردم دوماه هم دارو مصرف کردم خداروشکر ماه دوم اقدام باردار شدم خیلی دکتر خوبیه هم دستش خیره هم باانرژی هس
خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝 من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍
من یه سقط داشتم با سه ماه جلوگیری بعد از سه ماه تا اومدم اقدامکنم کیست لعنتی ۳۵میلی دارم قرص میخورم اصلا این دکترهایی رفتمنتونستن خوبمکنن همش لکه دارم قرص اچ دی بسته اولم تموم شده هنوز پاکنشدم باید باز صبرکنم پریود بشم نمیدونم کی کامل پاک میشم نمازهامموندن ای خداااااا کاش خوب بشم بچه دار بشم دلم میشکنه میبینم همه چشمشون به شکم مینه همش نگام میکنن😢😢😢
من داخل هفته پنجمم . از چند روز بعد اقدام دلم درد میکرد و احساس خستگی داشتم ک ب مرور داره بیشترم میشه . ی هفته بعد اقدامم سینه هام حساس شدن. چندروزم هست سرگیجه ب این علائم اضافه شده😶