2777
2789
عنوان

اقدام ب بارداری

126 بازدید | 28 پست

دوستان من هفته هفتم هستم شما چ علایمی داشتید 

مثلا شکمتون تغییری کردی بود؟یاحس میکردید چیزی تو دلتون وجود داره اخه من حالت تهوع ام ندارم فقط سینه هام دردمیکنه 🙃میشه تجربییاتتونو بگیدد

برای سلامتی پسرکوچولوم ی صلوات بفرستید 🥰☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش ب حالت دعا کن منم این ماهوحامله باشم‌ سینه دردت از کی  شروع شد؟! من ۴ موعدمه علائمی ندارم

ان شاالله من بعد عقب افتادن پریم شرو شد 

عزیزم واسه سونو قلب رفتی؟من الان اول هفته ۶ هستم دکتر گفته دوهفته دیگه بیا

ببخشید ی سوال شما آزمایش دادید رفتید متخصص همون روزا یا همین ۶ هفته رفتید دکتر؟؟

تیکرتولد۵سالگی دخترمه😍😍شاید این وسطاتیکره بارداریم شد😜😜
ببخشید ی سوال شما آزمایش دادید رفتید متخصص همون روزا یا همین ۶ هفته رفتید دکتر؟؟

من رفتم مرکز بهداشت محلمون برام آزمایشا و سونو نوشت

نه عزیزم من هنوز دکتر نرفتم به دکترم پیام دادم گفتم آزمایشم  مثبت شده گفت دوهفته دیگه بیا مطب

خدایا شکرت بخاطر همه چی