پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1197 عنوان کیا کالری شماری و این چیزا بلدن اونایی ک دستشون توکاره بیان لطفا 80 بازدید | 12 پست سلام خانوما .کسی میدونه چقدر باید کالری در روز مصرف کنم تا هفته ای دو کیلو کم کنم؟ مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭 1398/11/29 | 13:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1197 برنامه کرفس یا بشقاب دان کن خوبه کرفسو دارم ولی نمیدونم چجوری باید بفهمم در هفته حدودا چقدر کم میکنم مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
_ثمره_ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 26249 مانکن دانلود کن عالیه بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
roya_ahmadi عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 2350 تو برنامه مانکن قدو وزنتو میزنی خودش بهت میگه چقد باید مصرف کنی 💖💖💖💖💖💖
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6568 زیرههدف رو بزن لاغریخودش میگه چن کالری بخوری 🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟ 𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊 هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1197 مانکن دانلود کن عالیه ینی نشون میده چقد باید مصرف کنم تا تو مدت زمان دلخواهم ب وزن ایده الم برسم؟ مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
پیردل عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 801 همین گروه بامداد خمار,ازشون بپرس جواب میدن,برای هر وزنی ی گروه دارن
fatemeh_f_m عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 228 کرفسو دارم ولی نمیدونم چجوری باید بفهمم در هفته حدودا چقدر کم میکنم نرمالش هفته ای یک کیلوعه
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1197 همین گروه بامداد خمار,ازشون بپرس جواب میدن,برای هر وزنی ی گروه دارن میشه لینکشوبدین؟ مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
telma4444 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 3921 با ۱۰۰۰ کالری هفته ای یک کیلو کم میکنی با ۵۰۰ کالری هفته ای ۲ کیلو
_ثمره_ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 26249 ینی نشون میده چقد باید مصرف کنم تا تو مدت زمان دلخواهم ب وزن ایده الم برسم؟ اره عزیزمکرفس باید هدف بخری تا این اطلاعاتو بده بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
پیردل عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 801 میشه لینکشوبدین؟ لینک بلد نیستم چجوری ذارم بالا ک عکس ذره بین هس اسم بامداد خمار وارد کن میاره
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1197 با ۱۰۰۰ کالری هفته ای یک کیلو کم میکنی با ۵۰۰ کالری هفته ای ۲ کیلو جدی میشه با پونصد کالری هفته ای دو کیلو کم کرد؟ مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭