2777
2789

4 ساله ازدواج کردم

همه چی نسبتا خوب بود

بعد ازدواج رفتم تهران

الان 8 ماهه اومدیم ساری برای ادامه زندگی

نزدیک خانواده هامون

ولی یه چیز ک آزارم میده دخالت و بی ملاحضه گی پدر و مادر و خواهرهای همسرمه

پدرشوهرم راه ب راه ب شوهرم زنگ میزنه ک پاشو بیا خونه ما

البته بدون زن و بچه

اونم میره

خواهرشوهرم نزدیک 1 ماهه زایمان کرد

خونش یه خیابون اونطرفتر از خونه مادرشوهرمه

مادرشوهرم هم رفت اونجا شوهر خودشو تنها گذاشت و ب شوهرم گفت تو برو پیش بابات و زنتم بره کارای خونه رو بکنه

شوهرمم نوکر حلقه ب گوش خانوادشه

بیخیال من و پسرمه

خیلی خسته ام

روحم خسته

یک هفته دیگه سالگرد تنها داداشمه 

خیلی زیر فشارم

خیلی تنهام

شوهرمم هرچی میگم بیا خونه ما تنهایم میگه بابام تنهاست من وظیفه دارم پیش اون باشم

حالا اینم بگم خواهرشوهر بزرگه من توی این 1 ماه اصلا نرفته ب باباش سر بزنه

مادر شوهرمم همین

ولی از ما انتظار دارن بریم حمالی

... 

شوهرم گوش ب من و حرفام نمیده

چیکار کنم؟ 😭😭😭😭

خدایا خیلی خستم.. سیرم از دنیات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از شوهرمم هیچ خواسته ای ندارم

فقط میگم بیا پیش ما

بیا پسر بهونه تورو میگیره 

ولی واسش مهم نیس

صبح تا ظهر ک اداره ست

از اداره میره پیش باباش

یه زنگ هم طول روز بهم نمیزنه

فقط نیاز جنسی داره میاد و میره

😭😭😭

خیلی خیلی خسته هستم بچه ها

خداصبرت بده ...تا پسرا ازدواج میکننن خانوادهاشون یادشون میاد ی عنی داشتن قبلش همونا پسرا رو ادمم حساب نمیکردن 

همه ایتجور مسال دلرن

کاش از تهران نمیوندین حداقل ریخت نحسشون سال به سال نیدین

یا  ودود ...

خودتو اذیت نکن.زندگی رو سخت نگیر.اگر دوست نداری نرو.خونه خودت باش.روی رفتار شوهرت حساس نباش.بلاخره مادر شوهرت به خونه اش برمیگرده.تو خودتو از چشم شوهرت ننداز. مشکل شوهرت هست باید مدیریت داشته باشه که نداره.این چند روزی که نیست توهم با خانواده ات خوش باش.

خداصبرت بده ...تا پسرا ازدواج میکننن خانوادهاشون یادشون میاد ی عنی داشتن قبلش همونا پسرا رو ادمم حسا ...

دقیقا عزیزم.. تهرانم بودیم تلفن میزدن تحریک‌ میکردن

اونم کتکم میزد از خونه بیرونم میکرد

آواره شهر غریب میشدم

از شوهرمم هیچ خواسته ای ندارم فقط میگم بیا پیش ما بیا پسر بهونه تورو میگیره  ولی واسش مهم نی ...

تو هم بهش محل نذه مگه اون نیاز عاطفی تو رو برطرف میکنه ک تو نیاز جنسی اونو برطرف کنی؟بعدم مگه پدرش مشکل خاصی داره ک نمیتونه تنها زندگی کنه ؟؟اصلا پدرش واسه غذا بیاد خونه ی شما معنی نداره ک شوهرت مدام اونجا باشه

از شوهرمم هیچ خواسته ای ندارم فقط میگم بیا پیش ما بیا پسر بهونه تورو میگیره  ولی واسش مهم نی ...

شما برید مشاور در نهایت همین رو به شما میگه،خواهرم من تو منطقه شمال زیاد زندگی کردم و دقیقا می دونم چی میگید نمی تونید فرهنگ شمالی رو عوض کنید سعی کنید یه منطقه دور از اونا زندگی کنید