2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنین مثه یه خواهر جوابمو بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 59 پست
خودتو اذیت نکن.زندگی رو سخت نگیر.اگر دوست نداری نرو.خونه خودت باش.روی رفتار شوهرت حساس نباش.بلاخره م ...

مادرش خیلی بی فرهنگ و بی ملاحضه ست

اگه شوهرم حداقل یه شب نره

یا ب مامانش بگه تکلیف چیه 

شاید مادرش یه فکری بکنه

ولی شوهرم نمیخواد دل مادرشو بشکنه

خدایا خیلی خستم.. سیرم از دنیات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا عزیزم.. تهرانم بودیم تلفن میزدن تحریک‌ میکردن اونم کتکم میزد از خونه بیرونم میکرد آواره شهر ...

لعنت بینا من تا حدی مشکلاتت دارم درک میکنم 

بدار بره ادمی که نفهم نفهمه دیگه ..اوقات خودت تلخ نکن توهم برو با دوستات فامیلات خوش بگذرون

منم روزی نمیشه از دست خانواده عنش عذاب نکشم ی اب خوش از گلو م نمیره پایین

یا  ودود ...
شما برید مشاور در نهایت همین رو به شما میگه،خواهرم من تو منطقه شمال زیاد زندگی کردم و دقیقا می دونم ...

نمیتونیم

همین کارم ب زور پیدا کردیم

خرج من و پسرم اصلا نمیکنه

هرچی دربیاره مامانش ازچنگش درمیاره

بابام پول جیبی میده بهم

خدایا خیلی خستم.. سیرم از دنیات
وقتی شخصی اصلا به خانوادش اهمیت نمیده حقشه ک اینجوری باهاش رفتار شه

خوب آدم خودش اول تو این رفتار اذیت میشه در نهایت یه فرد خیلی ادم بی خودی باشه ادم جدا میشه چرا خودش رو درگیر تنش و کتک کاری و دعوا کنه

دقیقا عزیزم.. تهرانم بودیم تلفن میزدن تحریک‌ میکردن اونم کتکم میزد از خونه بیرونم میکرد آواره شهر ...

انشالله تقاصشو پس میدن صبور باش به شوهرت متکی نباش این بچه نه نه درست بشو نیست بری خونه مادرت تهدبدیش کنی فایده داره ؟؟

مادرش خیلی بی فرهنگ و بی ملاحضه ست اگه شوهرم حداقل یه شب نره یا ب مامانش بگه تکلیف چیه  شاید ...

سخت هست.ولی تحمل کن.چون اینجور که معلومه شوهرت کار خودشو انجام میده.این وسط فقط تو داری اذیت میشی.پس بزار کار خودشو بکنه.درسته بی عدالتی میکنه ولی چاره ای جز صبر نداری.اگر بخوای دعوا شروع کنی فقط جو تشدید میکنی.بیخیال باش.اصلا به کارهای شوهرت و خانواده اش فکر نکن.منم مثل تو بودم.الان اثر مثبتش دارم میبینم.یادم نمیاد یکبار به شوهرم گفته باشم چرا این کارو کردی؟.