2777
2789
بدنرازکشتی

من یه جاری دارم همسایه هستیم ماه به ماهم همونمی بینیم بدی از ش ندیدم چون با خانواده شوهر رابطه نداره منم ازش یاد گرفتم پشتش حرف نزنم اصلا زندگی جاری به یه جاری دیگه مربوطه من نمی دونم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا

بی خیالش شو اصلا پیش خانوهده شوهرت در موردش حرف نزن نه خوب شو بگو نه بد خودش کمکم می کشه کنار به دخالت هشم توجه نکن بزار هر کاری دوست داره بکنه

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

راستش من با محبت و مهربونی جذبش کردم و الان یکی از صمیمی ترین رفیقامه

عزیزم جاری شما معلومه ادم خوبیه و متوجه مهربونی میشه اما متاسفانه همه اینطور نیستن. من محبت کردم و حتی بعضی اوقات خواهرانه نصیحت اما متوجه شدم جاریم باهام دشمنه و خیلی بهم حسودی میکنه. خیلی متاسف و ناراحتم بخاطر این شرایط و کاری از دستم برنمیاد 

عزیزم جاری شما معلومه ادم خوبیه و متوجه مهربونی میشه اما متاسفانه همه اینطور نیستن. من محبت کردم و ح ...

عزیزدلم اتفاقا اونجاها که فکر میکنی فایده نداره باید صبوری کنی ، اتفاقا جاری منم اوایل فکر میکرد از در دشمنی وارد میشم و یمقدار گارد داشت مقابل من ولی صبوری کردم و خسته نشدم و نتیجه داد الان که این صمیمیت بینمون رو میبینم که واقعا باهم مثل خواهریم ، میگم خداروشکر که اونموقع خسته نشدم ، به نظرم با محبت گرگ بیابون رو هم میشه جذب کرد چه برسه به جاری

عزیزدلم اتفاقا اونجاها که فکر میکنی فایده نداره باید صبوری کنی ، اتفاقا جاری منم اوایل فکر میکرد از ...

منم یه مدت تحمل کردم حتی همین الانم باهاش بحثی نکردم یا حرفی بینمون پیش نیومده اما رابطمو با خانواده شوهرم بهم زده با این حال من حرفی بهش نزدم فقط رابطمو قطع کردم بدون هیچ بحثی. جریانش مفصله و نمیشه با جزییات گفت اما همینو بگم که تو روم میخندید و از پشت خنجر میزد اصلا فکرشو نمیکردم اما بدجور باهام دشمن بوده از همون اول  و من وقتی فهمیدم پشت سرم چکارا کرده شوکه شدم حتی محبتم کارساز نشد بنڟرم ادم موذی و حسود هیچوقت درست نمیشه

منم یه مدت تحمل کردم حتی همین الانم باهاش بحثی نکردم یا حرفی بینمون پیش نیومده اما رابطمو با خانواده ...

خواهری با این حال من ترجیح میدم به همون شیوه محبت و مهربونی ادامه بدم عزیزم امیدوارم ارتباطت با جاریت پر از آرامش و صمیمیت بشه

خواهری با این حال من ترجیح میدم به همون شیوه محبت و مهربونی ادامه بدم عزیزم امیدوارم ارتباطت با جاری ...

خیلی ممنون گلم انشاالله.🌹🌹 منم موافقم با اصل صحبت شما اما دلم خیلی شکسته و ایشون ادمی نیست ک بشه بهش اعتماد کرد دوست که فکر نکنم اما شاید روزی بشه روابط مسالمت آمیزی داشته باشیم😊

خیلی ممنون گلم انشاالله.🌹🌹 منم موافقم با اصل صحبت شما اما دلم خیلی شکسته و ایشون ادمی نیست ک بشه ب ...

ان شاءاللّه اون روز مياد زودتر عزيزم كه مثل دوتا خواهر باشيد باهم و از كنار هم بودنتون لذت ببريد