2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 22 پست
من توی ایرانم ولی این رسم و رسوم رو انجام ندادم. البته مامانم فوت کردن ولی اگه بود هم نمیذاشتم سیسمو ...

اهان دستت درد نکنه عزیزم خیلی لطف کردی 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
راستش من نمیدونم ولی میگن برای ماه اول خیلی پوشک مصرف میکنه. یکی میگفت روزانه حداقل 6تا رو مصرف میکن ...

روزانه ۶ تا 🤭

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ماه اول روزی 6 تا رو میخواد ماه دوم مثلا میشه 5 تا بعدش 4 تا و سه تا

ولی یهو نری یه عالمه پوشک بخری! هم ممکنه سایزش زود تغییر کنه بمونه رو دستت هم ممکنه به پوستش نسازه. سه بسته نوزادی بگیر یا یکی از این تعداد زیادا. بعدش هر لحظه خواستی توی همه مغازه ها پوشک پیدا میشه شوهرت سر راه میخره میاره یا اصلا سفارش میدی میارن

نمیدونم کجایی اما بیشتر کشورهای درست حسابی تا موقع تولد یک عالمه اشانتیون و کوپن و این چیزا به مادر میدن اونام خوبه  

راستی حوله رو یادم رفت که دوستمون گفت

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
آره ماه اول روزی 6 تا رو میخواد ماه دوم مثلا میشه 5 تا بعدش 4 تا و سه تا ولی یهو نری یه عالمه پوشک ...

وای به خدا گریم گرفت انفدر خوب توضیح دادی من امریکا هستم هیچ کس را ندارم تنهای تنهام . هیچ چیز هم نمی دونم مرسی واقعا 

آره ماه اول روزی 6 تا رو میخواد ماه دوم مثلا میشه 5 تا بعدش 4 تا و سه تا ولی یهو نری یه عالمه پوشک ...

ببین  اولین سایز می شه سایز نوزادی ؟ بعد از نوزادی چی می شه ؟