2777
2789
عنوان

سیسمونی

126 بازدید | 22 پست

بچه ها وسایل  سیسمونی چیه ؟  بعد حتما باید خانواده دختره سیسمونی بدن 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به خودشون داره الان خیلیا نمیدن

کلا چه وسایلی را باید بدن ؟

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
بری سیسمونی فروشی خودش همه وسایل رو میده. نه اگر رسمتونه خانواده دختر میده. وگرنه به نظرم وظیفه خود ...

من ایران نیستم عزیزم برای همین نمی دونم چی باید بخرم 

تمام وسایل نی نی تا ۱ و۲ سالگی کمد و تخت و کالسکه و لباس و لوازم بهداشتی واسباب بازی

اهان مرسی عزیزم 

انواع لباس نوزادي 

لباس هاي نخي ٠-٤ 

لباس براي بيرون

سرويس بهداشتي

سرويس حموم 

سرويس تخت و كمد 

سرويس كالسكه كرير و..

كه هر كدومو با توجه به نيازت ميخري

نه حتما نبايد پدر و مادر بگيرن اصلا وظيفه ندارن هركي بتونه خودش بگيره خيليم بهتره

هرچی بچه لازمشه.لیست سیسمونی دانلود کن کامل هست چیزایی بخر که بنظرت لازمت میشه

باشه عزیزم 

من ایران نیستم عزیزم برای همین نمی دونم چی باید بخرم 

توی نت سرچ کنید همشو میاره. 

تخت. کمد. ویترین. 

ست خواب دم دستی. ست خواب تخت. اغوشی. پتو. چندین دست لباس. ست حوله. وان. عروسک و ماشین. جغجه ها. عروسک های صدا دار کوچیک. گلسر. کش مو. کلاه. پاپیون. کتاب. کالسکه. کریر. صندلی ماشین. کفش. جوراب. پوشک. دستمال مرطوب. روغن بچه. مینی واش. پودر بچه. پودر صابون برای لباس هاش. مایع لباس بچه. پیشند برای غذا. صندلی جیش. اینا عمدش بود دیگه. تا جایی که به ذهنم رسید

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
توی نت سرچ کنید همشو میاره.  تخت. کمد. ویترین.  ست خواب دم دستی. ست خواب تخت. اغوشی. پتو ...

دستت درد نکنه چه قدر زیادند . راستی دوست من تو‌می دانی ماه اول - دوم بچه چه قدر ‌پوشم لازم داره ؟

من توی ایرانم ولی این رسم و رسوم رو انجام ندادم. البته مامانم فوت کردن ولی اگه بود هم نمیذاشتم سیسمونی بگیره.

برای تولدش چیزای خیلی ضروری رو گرفتم و بعد که کم کم بزرگتر شد با توجه به نیازهاش و جثه اش و رنگ پوست و مو چیزایی که میخواستمو خریدم.

اولش یک جای خواب میخواد. رختخواب و پتوی سبک و یک تخت پارک کوچولو

چندتا شیشه و پستونک سایز صفر

چندتا لباس نخی و دوتا سرهمی برای بیرون

پوشک و دستمال مرطوب و خشک کن

یه وان کوچولو و شامپو صابون و کرم زینک اکسید

یک ساک وسایلش

و یک کریر و چندتا اسباب بازی که از قبل داشتم

قشنگ تا سه ماهگی فقط پوشک و شیرخشک خریدم بعدش کالسکه و آغوشی که خودشم میذاشتم توش میرفتیم خرید خیلیم خوش میگذشت

خیلی چیزا هم بهش کادو دادن

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
دستت درد نکنه چه قدر زیادند . راستی دوست من تو‌می دانی ماه اول - دوم بچه چه قدر ‌پوشم لازم داره ؟

راستش من نمیدونم ولی میگن برای ماه اول خیلی پوشک مصرف میکنه. یکی میگفت روزانه حداقل 6تا رو مصرف میکنه 

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨