2777
2789
عنوان

یه حرف جدی دارم با آقایونه گروه

165 بازدید | 8 پست

من به نمایندگی از همه خانوما از شما میخوام خواهش میکنم اصرار بر خواهش دارم که لطفا اگر اندکی کمی یذره معرفت ته وجودتون هست لطفا این حرفمنو آویزه گوشتون کنید و به هم جنسهاتون هم بگید . 

آقای محترمی که سرتو مینداز پایین و با ادعای عاشقی میری خواستگاری و عمر یک دختر و با خودت شریک میکنی و انتظار داری با تمام کم و کاستیهات بسازه که اگر نسازه واویلاست 

پس اون زبونه سرختونو تو دهن نگه ندارید مثل زمانیکه داد و هوار میکنید و فحش میدید یه بار بیاید بگید فلانی تا الان باهات ززندگی کردم دوستت داشتم الان حس میکنم نمیتونم ادامه بدم نمیدونم چه مرگم شده . نمیخوام زندگیت بخاطر تغییر رفتار من بسوزه در حد توانم حقوقتو میدم کمکت میکنم زندگیتو سرپا نگه داری آبروتو حفظ میکنم اما بیا از هم جدا شیم . به قرآن به مولا به خدا این خیلی قشنگتره قابل قبولتره دردش کمتره تا اینکه پنهانی کثافتکاری کنید و زنتون بفهمه و نابود بشه بعدش طلبکارانه زجرش بدید انکار کنید تهدیدی کنید تنهاش بزارید تقصیردارش کنید . خواهشا فقط اسم مرد و یدک نکشید زمانیکه حستون ته نشین شد که نباید میشد بیاید به زنتون بگید قبل از اینکه کار وقیحانه خیانت و انجام بدید و آبروتون بره همون زنی رو که باخودتون همراهش کردید رها کنید بره زندگیش و بسازه جسم و حانشو نسوزونید . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقایـون متاسفانـ ه اینجوری توشـون کم نیستـ × اما مرد های واقعـی اینجوری نیستن√ موقع انتخاب دقت کنیمـ 

استارتر عزیـ ز : کاملا حرفت درستـ ه💓

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
دلت خیلی پر ازشون چه خبر شده

تاپیکهای نی نی سایتو میخونم دختره 20 سالشه بعد از دوسال خدمت به شوهرش مردتیکه هرهفته میرفته بیرون شهر عشق و حال تو سالگرد عقدش عکس شوهرش و تو ماشین با دختره دیده شوهره انکار میکنه عکسه خودشو میگه این من نیستم   

الانم این دختره بنده خدا خونه مامانش مونده تنها افتاده به فکر خودکشی 

آخه خداروخوش میاد 

تاپیکهای نی نی سایتو میخونم دختره 20 سالشه بعد از دوسال خدمت به شوهرش مردتیکه هرهفته میرفته بیرون شه ...

اخ بد بخت تازه دیدم ولی نخوندمش

خدایا تو خیلی بزرگی ،به بزرگی خودت هوای هموطنامونو داشته باش .🙏❤