من به نمایندگی از همه خانوما از شما میخوام خواهش میکنم اصرار بر خواهش دارم که لطفا اگر اندکی کمی یذره معرفت ته وجودتون هست لطفا این حرفمنو آویزه گوشتون کنید و به هم جنسهاتون هم بگید .
آقای محترمی که سرتو مینداز پایین و با ادعای عاشقی میری خواستگاری و عمر یک دختر و با خودت شریک میکنی و انتظار داری با تمام کم و کاستیهات بسازه که اگر نسازه واویلاست
پس اون زبونه سرختونو تو دهن نگه ندارید مثل زمانیکه داد و هوار میکنید و فحش میدید یه بار بیاید بگید فلانی تا الان باهات ززندگی کردم دوستت داشتم الان حس میکنم نمیتونم ادامه بدم نمیدونم چه مرگم شده . نمیخوام زندگیت بخاطر تغییر رفتار من بسوزه در حد توانم حقوقتو میدم کمکت میکنم زندگیتو سرپا نگه داری آبروتو حفظ میکنم اما بیا از هم جدا شیم . به قرآن به مولا به خدا این خیلی قشنگتره قابل قبولتره دردش کمتره تا اینکه پنهانی کثافتکاری کنید و زنتون بفهمه و نابود بشه بعدش طلبکارانه زجرش بدید انکار کنید تهدیدی کنید تنهاش بزارید تقصیردارش کنید . خواهشا فقط اسم مرد و یدک نکشید زمانیکه حستون ته نشین شد که نباید میشد بیاید به زنتون بگید قبل از اینکه کار وقیحانه خیانت و انجام بدید و آبروتون بره همون زنی رو که باخودتون همراهش کردید رها کنید بره زندگیش و بسازه جسم و حانشو نسوزونید .