2777
2789
عنوان

قطع نشدن خونریزی بعد کورتاژ

20012 بازدید | 33 پست

۱۶ روز پیش بدلیل مشکل دار بودن جنین ۱۸ هفتمو مجبور به سقط شدم و کورتاژ کردم😔

اوایل خونریزیم کم بود بعد از پنج روز ی شب خونریزی شدید کردم و بعد صبح پاک شدم تا دو روز

دوباره بعد دو روز ، شب خونریزی کردم با لخته خون و دوباره پاک شدم.

الان دوباره خونریزی کم دارم ولی رنگ خونم تیرس.

خانوما ک کورتاژ شدن قطع و وصل شدن خونریزی، کم و زیاد شدنش و با لخته اومدن خون رو تجربه کردن؟

خیلی نگرآنم 

پیش دکتر خوبی کورتاژ شدم.

تا گی خونریزیم ادامه خواهد داشت؟ بخاطر سن بالای جنین خونریزی زیاده؟؟؟

توروخدا اگه میدونید جواب بدین تا پنج شنبه به دکترم دسترسی ندارم😔

الهی ک خدا به وقتش نی نی سالم بهمون بده

عزیزم منم کورتاژ شدم ولی خونریزی بعد از کورتاژ خیییلی کمه. اصلا لخته نداره.. شاید بقایا داشتی داره دفع میشه.. سونو بقایا دادی

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔

از جنین هنوز مونده برو سنو بده واسه زن داداش منم اینجور بود رفت سنو هنوز مونده بود کلی دردسر کشید دوباره پیاده روی زیاد داشته باش حتی اگر درد داری چون تا درد نباشه بقایا نمیاد پایین مثل زایمان میمونه دیگه ولی دکتر برو حتما که دارو وسرم بگیری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم کورتاژ شدم ولی خونریزی بعد از کورتاژ خیییلی کمه. اصلا لخته نداره.. شاید بقایا داشتی داره د ...

پنج شنبه میخوام برم سونو.

به دکترم میگم خونریزی دارم میگه طبیعیه ی ماه دیگه برو سونو!!

از جنین هنوز مونده برو سنو بده واسه زن داداش منم اینجور بود رفت سنو هنوز مونده بود کلی دردسر کشید دو ...

خدا کنه نداشته باشم😭

کورتاژ کردم ک بقایا نمونه برام دردسر شه!!!😭😭

از جنین هنوز مونده برو سنو بده واسه زن داداش منم اینجور بود رفت سنو هنوز مونده بود کلی دردسر کشید دو ...

اونم کورتاژ کرده بود؟؟

نخیر اصلا هم طبیعی نیست خواهر منم کورتاڗ کرد اومد خونه خونریزی نداشت برو یه دکتر دیگه اون که نمیاد ب ...

راست میگی😔

ولی بعضی جاها میخونم میگن تا ۴۰ روز خوریزی داشتن و اینکه بدلیل تغییرات هورمونی هم امکان لخته اومدن هست.

منم دوماهه سقط کردم خونریزی دارم البته الان کم شده در حد لکه بینی ، رفتم سونو گفت چیزی نمونده ولی دو هفته پیش که پریود شدم یه تیکه گوشت دفع شد مث همن چیزی که دفه اول افتاد ، ولی هنوز لکه بینی دارم ،،، البته من کورتاژ نکردم دکتر گفت همش افتاده.

صلوات جهت ظهور آقا... هذا من فضل ربّی....خدا جونم شکرت و راضیم به رضای خودت  
منم دوماهه سقط کردم خونریزی دارم البته الان کم شده در حد لکه بینی ، رفتم سونو گفت چیزی نمونده ولی دو ...

دوماه خونریزی داشتی؟؟؟

منم دوماهه سقط کردم خونریزی دارم البته الان کم شده در حد لکه بینی ، رفتم سونو گفت چیزی نمونده ولی دو ...

چجوریه سونو میگه چیزی نمونده بعد شما گوشت دفع کردی!!!😭

ب کدوم حرف دکترا گوش بدیم آخه

عزیزم منم ۱۶ هفتگی نی نی مو ازدست دادم کورتاژم کردم تا ده روز خونریزی داشتم چهل روز بعدشم پریود شدم

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
عزیزم منم ۱۶ هفتگی نی نی مو ازدست دادم کورتاژم کردم تا ده روز خونریزی داشتم چهل روز بعدشم پریود شدم

بعد ۱۰ روز پاک شدین؟؟