2777
2789
عنوان

مادر شوهر فضول چکار میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 26 پست
خوشبحالت😂

میدونی هر کسی از یه طرف بوم‌میفته من مادر شوهرم خواهر شوهرم با ی پلاک زنجیر و گل و شیرینی اومدن ولی شوهرم برد پسشون داد هر چیزیم حدی داره

زدم تو گوش مشکلات رفت با بزرگترش اومد  
هر روزم زنگ میزنه شوهرم کجایی چکار می کنی... راه حالتون چیه خانوما

بزنه خو پسرشه 😐عزیزم تو فقط میتونی خودتو از دستش راحت کنی نمیتونی پسرشو ازش بگیری . دوست داری خودت به بچت زنگ بزنی در اینده شوهرش یا زنش بگه جواب مامانتو نده 🤔🙄

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهرم یه بار یه حرفی بم‌زد شوهرم دیگه نزاشت بیان خونمون یک بارم اومدن گفت دیگ نیاید چن بار بش گ ...

ما 3 روز خونمون بودن شوهرم کلید داد بهشون کارشون که تمام شد رفتن به مامانینام گفتن ما رو بیرون کرده. 

میدونی هر کسی از یه طرف بوم‌میفته من مادر شوهرم خواهر شوهرم با ی پلاک زنجیر و گل و شیرینی اومدن ولی ...

حتما شوهرت بیشتر از تو خانوادشو میشناسه . میدونه که رفتارش باهاشون درست . حرص نخور 

بزنه خو پسرشه 😐عزیزم تو فقط میتونی خودتو از دستش راحت کنی نمیتونی پسرشو ازش بگیری . دوست داری خودت ...

نه عزیزم بحثم اینه که به مسائل زندگی ما فضولی میکنه قیمت و همه مسائل همه چیو میپرسه

ما 3 روز خونمون بودن شوهرم کلید داد بهشون کارشون که تمام شد رفتن به مامانینام گفتن ما رو بیرون کرده. ...

به نظرم با سیاست رفتار کن چرا هی خونه عوض میکنی البته سیاستشو منم بلد نیسم ب نظرم از مشاور کمک بگیر

زدم تو گوش مشکلات رفت با بزرگترش اومد  
نه عزیزم بحثم اینه که به مسائل زندگی ما فضولی میکنه قیمت و همه مسائل همه چیو میپرسه

اون دیگه باید به شوهرت بگی  که دوست نداری همه اطلاعاترو بدی به خانوادت . عهه اینقدر بدم میاد از اینجور رفتارا . البته برادر خودمم همچین موجودیه 😂😂😂