ی سوالی برای من پیش اومده که همه بچه های این سنی به مامان بابابزرگاشون میچسبن و مامان خودشون رونمیخوان یا فقط دختر من اینجوریه 🤨🙄 دیگه خیلی دارم حسودی میکنم بهشون ...اگه مامانم جایی باشه دخترم اصلا طرف من نمیاد 😭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم شما به خاطره اینکه همش درگیرشی و خوب حتما خسته میشی نمیتونی چشم در چشگ و خیلی واضح بهش ابراز علاقه کنی و باهاش بازی کنی واسه همین نینی جون میره سمته کسی که توی صورتش هی قربون صدقش میره و اینا. واسه خوده منم این اتفاق افتاد. منم سعی کردم خیلی زیاد بهش توجهمو نشون بدم درست شد
خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
عهه یعنی دلیلش اینه؟ آخه من خیلی با دخترم بازی میکنم و حرف میزنم و قربونش میرم و اینا
اره دیگه بچه جزب میشه عزیزم. شوهرم هی قربون صدقش میرفت تا میومد زوق میکرد واسشو به من محل نمیداد چون من ارزوم بود فقط بخابه دست از سرم برداره اونم فقط برا شیر و خاب میومد پیشم بعدش سعی کردم بهش نشون بدم دوسش دارم خوب شد باهام طفلکی
خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی