2777
2789
عنوان

اولین علائمی که از بارداری دیدین چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 41 پست
چرا نداری؟ایشالله که نیستی فداتشم. وای من عاشق بچه ام😍پسر بچه ها رومیبینم قند تو دلم آب میشه

هم دانشجو هم وضع مالی متوسط هم سن کم هم اینکه ۷ ماهه ازدواج کردیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من بخاطر تصادف بچه ام آسیب دید خودم سقطش کردم.وگرنه مامان فداش بشه بچه ام چسبیده بود.قلبشم میز ...

عزیزم امیدوارم هیچ وقت تکرار نشه منم داغون شدم بعد سقط الانم ک این وضع شوهرمه 

خودمم بخاطر سقط دهانه رحمم زخم شد ای خدااا صبر بده ب همه

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
چرا نداری؟ایشالله که نیستی فداتشم. وای من عاشق بچه ام😍پسر بچه ها رومیبینم قند تو دلم آب میشه

معلومه دلتون خیلی پاک و صافه ایشالا به هرچی که لیاقتش رو دارین میرسین و نی نی تونو به سلامتی بغل میگیرین

عزیزم امیدوارم هیچ وقت تکرار نشه منم داغون شدم بعد سقط الانم ک این وضع شوهرمه  خودمم بخاطر سقط ...

سقط خیلی سخته من بهش فکر میکنم اشکام میریزه.

چند سالتونه شما چند وقته ازدواج کردین

معلومه دلتون خیلی پاک و صافه ایشالا به هرچی که لیاقتش رو دارین میرسین و نی نی تونو به سلامتی بغل میگ ...

قربونت بشم گلم ممنون از دعای قشنگت کلی انرژی مثبت دادی.

ایشالله وضعیت توهم رو به راه بشه