2777
2789
عنوان

امروز مثلا رفتم مهمونی خونه پدرشوهر😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3711 بازدید | 134 پست
خداروشکر.‌ولی خب بخاطر اینکه سال اول زندگیمونه خیلی قرضو قسط داریم

چی بگم حالا که نمیشه گفت نمیخرم بالاخره پدرمادرن

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

سلام . من همیشه به شوهرم می گم تا می تونی به پدر و مادرت برس و هر خواسته ای داشتن به بهترین شکل ممکن در حد توانت انجام بده تا بعدا دور از جون نبودن ، هی غصه نخوری بگی کاش باهاشون بهتر بودم و.... . هرچند خیری ازشون ندیدم و هرچند شوهرم خودش همیشه هواشونو داره .

اما بیاین یک طرفه قضاوت نکنین . من خودم تازه عروسی کردم و اوایل ازدواج واقعا مشکلات زیاده . وقتی خودمو جای استارتر میذارم و فکر می کنم تو اوج مشکلات خانواده شوهرم ، نه به خاطر نداری ، هی توقع داشته باشن ، می بینم که ناراحت می شم . چون چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است ! مثلا فکر کن پول پذیرایی از مهمونشو یا دکتر رفتنو خرج چیزی کنه که خود خانواده شوهر می تونن حل کنن !

به نظر من باید تعادل باشه . پسر مامانش تا جایی به مامانش کمک کنه که به خانمش ضربه نخوره و بیش از حد تحمل سختی نکشه .

اما اگه واقعا هم شرایط خانمش حاد باشه هم مامان ، به نظر من حق مادره که انتخاب بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام . من همیشه به شوهرم می گم تا می تونی به پدر و مادرت برس و هر خواسته ای داشتن به بهترین شکل ممکن ...

ینی شما بین خودتو مادرشوهرت ترجیحت اینه شوهرت مادرشو انتخاب کنه؟؟؟؟؟

بعدم یعنی چی که پول هدیه ی مادرشوهرو شما بدین ؟ شما تو زندگی همه چیو با هم شریکین . شما وظیفه تو تو خونه و احترام گذاشتن به مادرش انجام می دین . پول هدیه که دیگه به عهده ی شما نیست . من واسه روز مادر هر سال به شوهرم می گم بیا بریم دوتا هدیه کاملا مثل هم واسه مادرامون بگیریم ، پولشم ایشون حساب می کنه .

ینی شما بین خودتو مادرشوهرت ترجیحت اینه شوهرت مادرشو انتخاب کنه؟؟؟؟؟

نه عزیزم ، گفتم که درصورتی که خودمون نیاز داشته باشیم و اونا توانایی مالیشون بیشتر باشه ناراحت می شم ما رو درک نکنن و فقط فکر خودشون باشن و بخوایم از ضروریات زندگیمون بزنیم تا به فرعیات زندگی اونا برسیم ، درحالی که خودشون می تونن بدون کمک ما حل کنن .

اما اگه به فرض مثال هم من سرماخورده باشم ، هم مادرشوهرم و هیچ کدوم پول درمان نداریم و شوهرم فقط به یک نفر می تونه کمک کنه اینجا مادرش مستحقه . چون می دونم هیچ کس اندازه ی مادر زحمت نکشیده واسه آدم .

اما درمورد موضوع شما بهتون حق می دم .

نه عزیزم ، گفتم که درصورتی که خودمون نیاز داشته باشیم و اونا توانایی مالیشون بیشتر باشه ناراحت می شم ...

من احساس میکنم یا شما مجردی یا پسرتون بزرگه و نزدیک به ازدواج🤔😊

تو رو خدا انقد حساب کتابی نباشین 60 تومن یه نایلون هله هوله نمیشه ها مادرشه خب بخره برا کم شدن خر ...

خیلیا این شصت تومن به چشمشون میاد.شمانگاه بجیخودتون نکنید ک 60تومن پول هله هولتونه

منم خسته شدم خودشونم حقوق بگیرن نیازی به کمک ندارن

به جایی که از بزرگتر برسه به کوچکترا از کوچکتر باید برسه..اگه اونام خرج میکنن واستون یا هدیه خوب میارن اشکال نداره در غیر این صورت پرو هستن.