الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اولویت احساسی و روابط بله برا دو قرون خرج کردن دیگه این حرفا نیست ضمن اینکه شما احتمالا منو زیاد ن ...
عزیزم چه ۶۰ تومن چه ۶۰۰تومن بچه ی آدم نواین گرونی اگه زندگی خودشویچرخونه بایدخوشحال شدنه که تلکه ش کردواس خودمن کخدوتومن حقوقمونه بادوتابچه بدون هیچ پشیتیبانی ۶۰تومن زیاده اگه مادرشوهرم توزمدگی پشتمون بودراصی بودم ولی چون نییس ۶هزارم راضی نیستم بهش بدم
تو زندگیتون دنبال آدمهای سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشیهای موقت، سیر از پول آدمهای گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊 گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
اولویت احساسی و روابط بله برا دو قرون خرج کردن دیگه این حرفا نیست ضمن اینکه شما احتمالا منو زیاد ن ...
بله حرف شما متین اما شما هم بنده رو نمیشناسید نه از نظر شخصیتی نه تحصیلی اما قضاوتتون این بود که بنده دنباله رو حرفای بی معنی دیگران هستم در صورتی ک اینطور نیست. شما اصلا نتوجه صحبتای استارتر نشدید اگر میشدید برخوردتون اینطور نبود و با شدت مقابله نمیکردید. بحث من یا ایشون این نیست که برای مادر چیزی نخره اما وقتی خودش تو زندگی کمبود مالی داره مادر شوهر انتڟار بیجایی داره. این نظر شخصیه منه نظر شما هم محترم اما من موافقش نیستم
حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
نباید قضاوت کرد ولی توی این قضیه 80 درصد حق با استاتره درسته فرزند باید برای پدر ومادرش خرج کنه ولی به اندازه ودر صورت نیاز وتوی این قضیه شوهر استاتر باید با قاطعیت با این موضوع برخورد کنه
میشه برای اینکه سلامتیم رو به دست بیارم برام صلوات بفرستید التماس دعا🙏
خانما خواستم یه چیزی رو یاداوری طبق شرع اسلام وقانون ایرا نفقه پدرمادر ک ندارن برعهده فرزندانه همونج ...
ما خودمون بی تفاوت نیستیم دست خالی نمیریم بهرحال خوشحال میشن ولی اینکه توقع داشتع باشن و هی بگن بخر بیار برامون جالب نیس..بهرحال شاید ما تو اون موقعیت پول نداشتع باشیم