2777
2789
عنوان

امروز مثلا رفتم مهمونی خونه پدرشوهر😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3711 بازدید | 134 پست
زندگی واقعا سخته شمام ماهی ۴۰۰ ۵۰۰تومن مجبور بشی خرجشون کنی بعد بدونی ک کمک اون یکی برادرشوهرت میکنن ...

به استارتر حمله نکنید.استارتر شاید زیر بار فشار مالی هست.

از طرفی زوج جوانی هستند که شاید درامدشون کفاف نده که بخوان هر بار خرید کنند. 

۵۰ و ۶۰ پولی نیست در صورتی که پولی باشه.

و البته استارتر ناراحته که فقط از همسر ایشون توقع دارند

استارتر واکنس مستقیم به خرید همسرت نده که همه چی را خراب میکنه و بعد وصله حسود و خسیس و همه چس بهت میچسبونن خانواده اش

زندگی واقعا سخته شمام ماهی ۴۰۰ ۵۰۰تومن مجبور بشی خرجشون کنی بعد بدونی ک کمک اون یکی برادرشوهرت میکنن ...

ای خواهر من درکت میکنم... شوهر منم سر ماه 300 می‌ریزه حساب پدرش... تا آخر ماه به 500. 600 میرسه.... برادر شوهرام هزار تومن هم خرج نمیکنن... تو رو خدا دعام کنید بچه دار بشم تا شوهرم دست از این کاراش برداره 

برا بچه دار شدن من هم یه دونه صلوات بفرستین🙏باردار نیستم تیکر رو به امید باردار شدن گذاشتم     خداااایا ناامیدم نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐این فقط یکیش بود خوشبحال شما ک به چشمتون نمیاد این پولا

بستگی داره اگه اونا هم متقابلا براتون خرج کنن یا زیاد برین خونشون اشکالی نداره ولی اگه دارن سواستفاده میکنن هزار تومنش هم زور داره!

دقیقا حرکت مادرشوهر من ، حالا بحث هزینه نیست ، خب میخوای مهمانی بدی  از قبل همه چیز رو بخر ، نون بیار نوشابه بیار ، روغن بیار مایع ظرف شویی بیار 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
کاملا موافقم ۶۰ تومن پولی نیست اصن...اگه برا مامان خودش بود ک ناراحت نمیشد...

نفستون زیادی ازجای گرم بالامیاد...وقتی مریض بشی و پول دکتر نداشته باشی میینی این شصت تومنا کلی پوله.من خودم لمس کردم

به جایی که از بزرگتر برسه به کوچکترا از کوچکتر باید برسه..اگه اونام خرج میکنن واستون یا هدیه خوب میا ...

ن بابا امسال عید اولین سال بود عید پیششون بودم بهم عیدی ندادن😂😂😂هنوز یادمه دوس داشتم بهم عیدی بده اصن مبلغشم برام مهم نبود