2777
2789
عنوان

روش کم کردن چربی شیر محلی! ؟

17180 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

کسی بلده چطوری چربی شیر محلی رو کم کنیم ؟

شیر محلی چربیش خیلی زیاده و واس ما که تو رژیمیم جالب نیست از طرفی شیر پاستوریزه هم نمیشه بهش اعتماد کرد که چی قاطیش داره! 

لطفا اگه کسی چیزی میدونه راهنماییم کنه!          فقط با گرفتن سر شیر چربیش کم میشه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بخور تا بره

مهم فایدشه

بعد از یه جای دیگه جبران کن و کمتر بخور

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

برا منم سواله!

شیرهای کیلویی خیلی خوشمزه ترن!حیف بخاطر چربیش نمیشه زیاد استفاده کرد

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  
ببخشیدمیشه شماره تلفن جای که شیره خرماخریدکردی بفرستی همون اصلش که دفعه اول خریدی

شمارشو الان ندارم

از فروشگاه بکر و ناب میگیرم ، 100 درصد خالصه چون دوستم حسابدارشه دیگه از این بابت مطمئنم 

میتونم شمارشو براتون بگیرم 

ساکن کجا هستید ؟این فروشگاه ها چند جا شعبه دارن