2777
2789
عنوان

بچها بنظرتون طرز فکرم بچه گانه س واسه ازدواج مجدد!

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 76 پست

عاشقت شدم😂😂😂

شايد الان ناراحت بشي ولي قعلا ازدواج نكن هنوز خييلي زوده برات

ببخشيد ظرز فكرت يكمي بچگونس 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خصوصیات رو اینقدر بنویس تا اتفاق بیوفته.... یه نامه خیالی بنویس برا همسرت و این خصوصیات رو توی نامه ات بهش بچسبون .. نمیدونم منظورمو تونستم برسونم بهت یا نه.... میتونی کتاب بنویس تا اتفاق بیوفتد رو بخونی

عاشقت شدم😂😂😂 شايد الان ناراحت بشي ولي قعلا ازدواج نكن هنوز خييلي زوده برات ببخشيد ظرز فكرت يكمي ...

طرز فکرم خیلی خوبه

یبار خودمو دست کم گرفتم ب باد رفتم😐

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
چقدرخوب که هدفتون خوشحالی مادرتونه کاش دخترمن هم هدفش خوشحالی من بود خودش میدونه چی میخوام امابرعک ...

ببخشيد چون سنم نزديك دخترته دلم براش سوخت 

تو رو خدا كم با بقيه مقايسش كنيد

باباي منم شبيه شما بود خيلي از دستش كشيدم

اميدوارم از حرفم ناراحت نشيد

ولي هركسي شخصيت و شرايط زندگيش ي جوره قرار نبست دختر شمام مثل بقيه باشه

طرز فکرم خیلی خوبه یبار خودمو دست کم گرفتم ب باد رفتم😐

عزيزم نميگم خوتو دست كم بگير

ولي يكمي معيارات خنده دار بود

هيكلي و خواهر مطلقه و...

همين ك اخلاقش خوب باشه

مهربون باشه و دهن بين نباشه بهتره

شغلشم اصلا مهم نبست مهم انسانيتشه 

ببخشيد چون سنم نزديك دخترته دلم براش سوخت  تو رو خدا كم با بقيه مقايسش كنيد باباي منم شبيه شم ...

عزیزم

خواهش میکنم کمکم کنیدکه بتونم رفتاردرست باهاش داشته باشم

آخه خیلی تقلیدکاره هرکسی هرکاری بگه یاحرفی بزنه قبول میکنه به جزمن وباباش

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
اصلا قبول ندارم این یعنی معلما حق زندگی ندارن؟؟من خودم معلمم خیلیم راضیم 

شما خانمی.... برا خانم شغل خوبیه... اما منی که شوهرم معلمه و بسنده کرده به یه حقوق معلمی و بس والا بده.... زجرشو من دارم میکشم

اره یخورده ای

ببین عزیزم،منم 22 سالمه خیلیم ظاهر خوشگلی دارم شاید بگی داره از خودش تعریف میکنه اما اصلا اینطور نیس چون نه تو منو میشناسی نه من تورو،من هم قدم بلنده هم پوستم صتف و سفیده چش ابرو هام مشکی و درشت طوری که زبان زده آشنا و دوست و ... هس فامیل که دیگه بماند،یه سال پیش از همسرم جدا شدم چون تنوع طلب بود شدییید درک نمیکرد منو،اما الان با فردی ازدواج کردم نه خونه ماشینش واسم مهم بود نه قد و قیافش،اونچه که واسم مهم بود این بود که مررررد زندگی باشه دَم دَمی نباشه حرفش یکی باشه درک کنه منو اینو همسرم اگ بدونننی چقد درکم میکنه

اصلا قبول ندارم این یعنی معلما حق زندگی ندارن؟؟من خودم معلمم خیلیم راضیم 

من اصن کار ب درامد ندارم 

بدم میاد از خود شغلش و ساعت کاری ثابتش!

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
ببین عزیزم،منم 22 سالمه خیلیم ظاهر خوشگلی دارم شاید بگی داره از خودش تعریف میکنه اما اصلا اینطور نیس ...

حس میکنم اگ با کسی غیر معیارام برم خیانت کردم ب خودم خصوصا در زمینه شغل

اول اخلاق

بعدش شغل

بعد پول و ...