2777
2789
عنوان

بچها بنظرتون طرز فکرم بچه گانه س واسه ازدواج مجدد!

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 76 پست
مهریه گرفتی؟؟

اره یخورده ای

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ب لیستم اضافه کن!

من نباید اضافه کنم خودت باید به این نتیجه برسی که به چه چیزایی باید بیشتر توجه کنی و در چه مواردی باید سخت بگیری. ولی در کل می تونم بهت بگم مهمترین معیار واسه همسر اخلاقه هم اخلاق خودش هم خانواده ش. اینکه زشت یا زیبا باشه درشت هیکل باشه یا ریزه میزه بعد از چند وقت عادی میشه ولی چیزی که تا آخر عمر می تونه روی خوشبختیت تاثیر بزاره فقط و فقط اخلاقه! مثلا بجای اینکه نگران دخالت کردن و نکردن خواهرهای مطلقه باشی، بهتره دقت کنی همسرت دهن بین و بچه ننه نباشه و از نظر اخلاقی جوری باشه که اجازه دخالت به کسی رو نده .

اتفاقاشمافکرتون کارمیکنه اخه فقط صرف کنسرت رفتن شدهدف؟!!!

من رفیق دارم هدف زندگیش عوض کردن جنسیتشه!

یکی هدفش شوهر از شهر دیگه س...

هدف من خوشحالی مادرمه ک خیلی عذاب کشید بپای زندگیم

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
من نباید اضافه کنم خودت باید به این نتیجه برسی که به چه چیزایی باید بیشتر توجه کنی و در چه مواردی با ...

خب دیگ اینا ک قطعا مد نظرم هست

اینارو همه مد نظرشون هست

من غیر ممکن ترین هاشو نوشتم !

😂ولک قضائیاش یا دادیارن یا قاضی که همه رو روی هوا زدن. 

بزنن من دنبال هدف خودمم!

من رفیق دارم هدف زندگیش عوض کردن جنسیتشه! یکی هدفش شوهر از شهر دیگه س... هدف من خوشحالی م ...

ای جان امیدوارم دل مادرت شاد شه با ازدواج دومت‌ مهمتر از همه دل خودت. اگه شوخی کردم ناراحت شدی عذر میخوام. 

امیدوارم به اون چیزی که دلخوشت میکنه برسی. 

فارغ التحصیلِ اعتمادِ بیجا به جنس نر😕
من رفیق دارم هدف زندگیش عوض کردن جنسیتشه! یکی هدفش شوهر از شهر دیگه س... هدف من خوشحالی م ...

چقدرخوب که هدفتون خوشحالی مادرتونه

کاش دخترمن هم هدفش خوشحالی من بود

خودش میدونه چی میخوام امابرعکس عمل میکنه

حالامنطورم ازدواج نیست

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )