2777
2789

ب خودم قول دادم بعد ازدواج اولم همسر بعدیم حتما باید منطبق با معیارام باشه..‌

چون همسر اولم رو معیاری نداشتم!براش...

همینجوری اومد ی مشت بلوف زد منم باور کردم😐

-اختلاف سنی مون حتما ۷ تا ۱۲ سال باشه!

-شغلش حتما باید یا کارمند باشه تو حوزه های قضایی اجرایی یا دادگستری باشه!چون خودمم حتما میخوام یا وکیل بشم یا کارمند دادگستری!

-ب هیچ وجه نباید معلم و پرستار و کاسب ازاد باشه!😐

-خانواده ش دخالت نکنن!کاملا مستقل باشه!

-قد بلند باشه و هیکلش درشت😐چون منم درشتم!

-حتما باید مثل خودم مطلقه باشه تا درک کنه و قدر زندگی بدونه!

-۳ لول چهر ه ش از من زشت تر باشه!🙁

-بچه نداشته باشه...

-خواهر مطلقه و برادر بیکار نداشته باشع🙁

حس میکنم مخصوصا تو اون اپشن شغل عمرا گیرم بیاد🙁واقعا با این مشخصات گیرم نیاد هیچکسو نمیخوام دیگ😔

کاش این معیارامو قبل ازدواج اولم داشتم من!!!

بنظرتون چ ختم یا نذری بردارم ک ب این خواسته م برسم!

۶ ماه دیگ ۱ سال دیگ مهم نیس

ولی حتما این خصوصیات و داشته باشه!

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

باید سفارش بدی برات بسازنش پس !

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ اعتماد ب نفسی داری برا ازدواج دوم😅😅

🙁هم خوشگلم 

هم جوونم ۲۰ سالمع

هم یخورده پولی تو دس و بال دارم

دلشونم بخاد

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

کسی،رو انتخاب کن که حداقل شصت درصد معیاراتو داشته باشه...حالا یکیش هم نداشت اشکالی نداره...

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  
باید سفارش بدی برات بسازنش پس !

🙁ب چن نفر سپردم بهم معرفی کنن!

🙁هم خوشگلم  هم جوونم ۲۰ سالمع هم یخورده پولی تو دس و بال دارم دلشونم بخاد

الهی 😅انشاالله گلم ب هرچی میخوای برسی😘

کاربر دختر خاص ک لغو کاربری شدی تو رو خدا اومدی تو نی نی سایت بهم خبر بده یه کار مهم دارم باهات🙏🙏

برای من پدرم تصمیم گرفت،اما تو این مورد که ایشونم قبلا ازدواج کرده باشه توافق داشتیم با پدرم،اما خوب معیار دیگه ای نداشتم،چون دلم به ازدواج با کسی دیگه نبود،شد دیگه

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

سلام این که آدم بدونه دقیقا از زندگی چی میخواد خیلی هم خوبه ولی دیگه همه این معیارها بلکه تو یه شخص نبود مثلا وکیل بود و بقیه معیارها رو داشت ولی لاغر بود

یا وکیل بود هیکلی بود ولی خواهر دم بخت داشت؟ 

دیگه زیاد هم سخت گیری کنی میبینی از سن ازدواجت گذشته و تا آخر عمر محکومی به تنهایی