2777
2789
عنوان

بچها بنظرتون طرز فکرم بچه گانه س واسه ازدواج مجدد!

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 76 پست
🙁ب چن نفر سپردم بهم معرفی کنن!

بنظرم اول عشق سابقتو فراموش کن بعد...

اینجوری ک براش هستی من نوشتی 😑

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من پدرم تصمیم گرفت،اما تو این مورد که ایشونم قبلا ازدواج کرده باشه توافق داشتیم با پدرم،اما خوب ...

پیدا کردی الان خوشبختی؟

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
🙁هم خوشگلم  هم جوونم ۲۰ سالمع هم یخورده پولی تو دس و بال دارم دلشونم بخاد

عزیزم سنت خیلی کمه

بیشتر سعی کن برای پیشرفت تلاش کنی و بیشتر وارد جامعه شی

اونوقت میتونی درست برای ازدواج تصمیم بگیری

سنی نداری عزیزم.بزار ی کم بگذره .دخترخاله همسرمم۲۰جدا شد الان۲۴سالشه ازدواج دوم ی شوهری گیرش اومده همه موندن این اولی اینم از دومیش

پیدا کردی الان خوشبختی؟

چی بگم،بله خب،شکر،دوتا بچه دارم،با اونا خوشبختم

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
خودت ازدواج دومته خواهر مطلقه نداشته باشه😐

خواهرای مطلقه خیلی دخالت میکنن

تو رندگی قبلم دوتاشو داشتم...

یخواستگاریم تو دوران طلاقم پیدا شد...از فامیل 

ی خواهر مطلقه داشت همون نزاشت ک بشع!🙁

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
سنی نداری عزیزم.بزار ی کم بگذره .دخترخاله همسرمم۲۰جدا شد الان۲۴سالشه ازدواج دوم ی شوهری گیرش اومده ه ...

خیلی خوبه؟

با توجه به داشتن یک ازدواج ناموفق، همچنان معیارات واسه انتخاب همسر بچه گانه ست. امیدوارم قبل از ازدواج دوم حتما حتما دیدگاهت راجع به همسر و معیار انتخاب همسر تغییر کنه و بلوغ و پختگی لازم برای ازدواج رو بدست بیاری.

کار خوبی میکنی.معیارت دور از ذهن یا منطق نیس.خواسته قلبیته.حالا حتما زشت باشه نمیشه گفت منطقی باشه معمولی هم باشه خوبه بخدا اخلاق از چهره خیلی بهتره.فرصت داری.سعی کن زود شاغل شی.چون فرد مورد نطرت زودتر بهت نزدبک میشه.ولی من نظر شخصیمه ک وکیل و قاضی خیلی هم برای ازدواج مناسب نیس.کارمند شرکت یا بانک باشه بهتره.چون دادگستری با مشکلات حقوقی یا اخلاقی انسانها نزدیکترن و لمس میکنن..ی جورای نمیزارن تو راه نفوذی براشون پیدا کنی و تو رو مدیریت میکنن و اخلاقای قرین ب اکثریت خشکی دارن و عصبی هستن.دیدم ک میگن.و تاحدودی شکاک و بددل