2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شادی شما وابسته به کادو و تبریک شنیدنه؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ولش کن بابا تموم شد سال دیگه خدابزرگه

بابا اصلا تازه به خاطر گواهینامه که قبل ازدواج ثبت نام کرده بودم وبه خاطر دانشگاه نرفته بودم ایین نامه رو دادم مگه برو کنسل کن 

روز مرد نزدیکه عزیزم جبران میکنیم خارج از شوخی 

منم نه تبریک گفت نه چیزی خرید اولش گفتم جبران میکنم اما دیدم که حقوقمون تموم شده حتی بیشترم برداشتیم 

هرچند از کارت پس انداز میشد برداره

برا تازه عروس اره

اشتباهه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
روز مرد نزدیکه عزیزم جبران میکنیم خارج از شوخی  منم نه تبریک گفت نه چیزی خرید اولش گفتم جبران ...

عزیزم شوهر من پول رو داره برا مامان وخواهرش وزن برادرش تبریک گفت تازه برا مامان وخواهرش کادو هم گرفت

ب دل نگیر مال ماهم نگفته قهر هم بودیم .بعدش اشتی کردیم بهش پیام دادم کادوم کو میگه شما ؟اصل بدین لطفا.😂😂😂😂منم ولنتاین براش نگرفته بودم رفتم براش گل خریدم شرمندش کنم.بعدش میگم کادو من کو میگ میخرم زمان بده چک دارم.

هنوز خبری نیس😂

خدایا تحمل و صبر بده لطفا.تا قوی باشم

بهش گفتم که اقا منم کادو میخوام گفت ارزش خواهر ومادرم بالاتره تو هه

پیامش دادم منم که خانمتم گفت اصلا فکرش نبودم که برات بگیرم تازه گلم براش گرفته بودم گفت باشه برا خودت

بهش گفتم که اقا منم کادو میخوام گفت ارزش خواهر ومادرم بالاتره تو هه پیامش دادم منم که خانمتم گفت اص ...

😯😐جدی همینطوری گفت.

کلا اخلاقش اینطوریه؟

خدایا تحمل و صبر بده لطفا.تا قوی باشم