2777
2789

من الان ۴ماهه عقد کردم،همسرم حین اشنایی از رفتار بد جاریم باخانواده اش برام گفته من هم ازاین رفتار بی نصیب  نموندم مراسم پاگشای  من مادرشوهرم ۲تا النکو خریده بود جاریم جلومن گفت چخبره مگه برامن طلا خریذین پاگشا ،وجاریم از من  ۱۷سال بزرگتره  از مامان من ۳سال کوچیکتره ،پاگشا کلا انگار قهر بود با مامانم اینام کلمه ای حرف نزد منم انگار براش وجود ندارم،هرچیزی میخرم فرداش ازهمون میگیره و میپوشه!کلا باهام نه حرف میزنه ن چیزی از پوششم ایرادمیگیره ک چرا چاذر سرنمیکنه و حجابش اله بله درحالی ک خودش خونه پدرش چادری بوده تازدواج کرده باز کرده  ،ما شهرستانیم  اون بخاطر شغل همسرش بعد از ۵سال ک طبقه بالای مادرشوهرم نشسته رفتن تهران ،جاریم میگه چون خونه من تهرانه  اخه تهران پوشش همه همینه باید منم ازاد باشم،یه ندید بدید واقعی ک زندگی تو تهرانو یه امتیاز  میدونه برا خودش نه تحصیلات داره ،مدام میگه شهرما  تهرانما اونجام مستاجره تو خونه ۵۰متری  بیش از اندازع زبون باز،وهمسر  دوم براذرشوهرمه  همیشه مادرشوهرمو اذیت کرده و حسابی میترسن ازش مادرشوهرم مدام ازش تعزیف میکنه و قربون صدقه اش میره  چه تو روش چه پشت سرش روز پاگشا منو صدا کردن ظرف شستم تنها اونام جمع کردن و اخرسرم مادرشوهرم  بهش گف درذت  بجونم  خسته شدی ،یاخواهرشوهرم هروق اونحام غذارو میخوره انگارمیره ظزفاو جمع کردن وشستن  میمونهبرا من چیکارکنم ؟مدام از قناعت اون تعریف میکنه در حالی ک اصلا اونجور نیس و شوهرش ۱۹ساله  کارمنده فقط یه پژو دارن ،مدام طلاهاشو  ب رخ میکشه   ک اخیش  باطلاهام   ارامش دارم خب منم تازع نامزد کردم،تامیرسم خونخ مادر شوهرم مذام  اون تعریف میکنن و خواهرشوهرم  دربارههمه چی نظزمیده  بامن مخالفت میکنهیه   یه نمونه اش این که میگه هی هرما   نروارایشگاه  خب خودت اصلاح کن با مادرشوهرم  مدام میگن موهاتو  رنگ کن نروارایشگاه  جاریتم نمیره  پولتونو  حیف نکن میگن عروسیت  نگوعروسیابلکه   کم پول بگیرن ازت،بهش گفتم مادرجون زنداداش(جاریم)ميگف موهاشو ارایشگاه   رنگ کردخ میگه اخه تهران ارزونه!وضع مالیمونم خوبه ها،ن تنها جاریم  فامیلای اونم میکوبه  توسرمن،نگین بیخیال راهکاربدین لطفا،منو همسرن    باعشق  ازدواج کردیم  اما اونا سنتی ومیونه خوبی باشوهزش نداره ،خواهرشوهرمم۳۲سالشه  ومطلقه  اس اماخودشو با من مقایسه میکنه و همه چی دون میدونخ ،ببخشید طولانی شد 

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهکارش اینه  بگی باشه  ولی کار خودتو بکنی  بعد یه مدت  دیگه عادت میکنن چیزی نمیگن

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

تو ک و ن نرو ترین ادما اونایین که میان تهران، به زور میخوان بگن مال تهرانن

بابا خود تهرانیام مال تهران نیستن

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

اگه میخوای آرامش داشته باشی کلا یه گوشتو در کن یه گوش دروازه هرچی گفتن بگو چشم ولی کار خودتو کن. 

از کارت ایراد گرفتن بگو شوهرم دوست داشت به خاطر اون این کارو کردم. 

رابطتم با شوهرت خوب نگه دار که بعدا به کارات اعتراض نکنه. با جاریتم سعی کن زیاد در رفتامد نباشی که ازت چیزی بفهمه بره زیرآب بزنه

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
کلا حق باتوئه  یکم سیاست داشته باش  نزار از خرج کردنات خبردار بشن  بگو آره منم فقط ...

نه شوهرم کلا بامنه ،فک کن عقدم محضری بود خواهر شوهرم یه شال ۳۰تومنی ساده انگار باند زخم بستن خریده بود میگف باید اینو سرکنه

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸