2777
2789

زوری یعنی چی🙄 

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خواهرم 7سال بچه دار نمیشد..انقدر دعا کردم گریه کردم خدا یه بچه ناز بهش داد..ایشالله خدا خودشم حفظش کنه... رنگ خونه هامون عوض شد همه شادتر شدن..بابام سالها افسرگی داشت داروی اعصاب میخورد از به دنیا اومدن این بچه به بعد انقدر روحیه اش خوب شد دکتر داروهاشو کم کم قطع کرد.... الانم خیلی عالیه روجیه اش..

خدا به هر کس که میخواد بده!

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

بله، شده، من ازدواج اولم، همسرمو زوری خواستم، خانواده مخالف بودن، منم کلی دعا و التماس به خدا که درست بشه، ازدواج کردم و بعد از چند سال طلاق گرفتم.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
زوریه مگه😂😂😂😂

خخخخ ن جدی میخوام ببینم مثلا شاید چیزی ب صلاحت نیس ب قول معروف 

ولی تو اصرار ذاشتی برای داشتنش یا برای ب دست اوردنش

حالم اونجوریه که نامجو میگه : جهانِ مرا مِه گرفته سرتاسر ...
بله  خیلی چیزها رو خاستم و داده حتی یک چیز خیییییلی محال

میتونم بپرسم چی البته اگ دوست داریدو فضولی نیس خصوصی نیس 

بله، شده، من ازدواج اولم، همسرمو زوری خواستم، خانواده مخالف بودن، منم کلی دعا و التماس به خدا که درس ...

متاسفم 😞

منم نامزدیم بهم خورده 

و من خیلی دوسش دارم 

من تاحالا چیزی رو زوری نخواستم ولی این یکی رو میخوام هر طور ک شده ب هر طریقی ولی خدا نمیده بهم ینی داد دوباره گرفت😞