تو اینترنت بزن خیلی اسونه فقط باید یکم زمان بزاری خلاصه شو برات میگم
اول مغز نارگیل رو در بیار و ریز ریز یا رنده کن
بریز توی مخلوط کن و کمی اب داغ بریز روش و خوب هم بزنه
بعد یه یکدست شد بریز توی یه پارچه و ابش رو خوب فشار بده که جدابشه از تفاله
دوباره تفاله رو بریز تو مخلوط کن و دوباره اب داغ و دوباره توی پارچه
چند بار این کاررو تکرار کن
حالا اون اب رو توی یخچال بزار تا روز بعد تا خامه ی نارگیل روی ظرف بیاد
فرداش با احتیاط از یه کنار تمام خامه رو جمع کن و روی شعلع ملایم بزار تا کم کم رطوبتش تبخیر بشه و روغن پس بده
مواظب باش حراراتش کم باشه که نسوزه
بعدش که حس کردی به روغن افتاده دوباره از یه پارچه تمبز رد کن و تماااام
یه روغن عااالی و خوشبو و اصل داری
از یه نارگیل متوسط به اندازه یه کرم نیوای کوچولو روغن میده که برای استفاده صورت به مدت یک تا دوماه بس میشه