2777
2789

سلام من ابروهام اصلا رشد نمیکنن و ارایشگر ابروهام رو بد برداشته حالا میخوام پر بشه از اول بردارم اصلا پر نمیشه فندق هم زدم تاثیر نداشت دارم کلافه میشم . موهامم بلند نمیشن برای ابرو ها و موهام چیکار کنم؟؟؟

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه راهها رو امتحان کردم دیگه خسته شده بودم ازبس که اضافه های ابروم در میومد و خود ابرو پرنمیشد...تصمیم گرفته بودم برم و فیبروز کنم تا اینکه دخترم برام  روغن اصل ارگان گرفت...همونروزا خودمم یه نارگیل اوردم خونه و روغنشو گرفتم...هردوشو میزدم مثلا روزها روغن نارگیل میزدم و شبا ارگان

باورت نمیشه توی کمتر از یک ماه کل ابروم پرشد...اونقدر خوشحالم که دیگه نیازی به مدادو سایه ابرو ندارم

درضمن ایندفعه نرفتم ارایشگاه و دیگه هم نمیرم خودم با حوصله و دقت ارایشش کردم و به شکل دخترونه درستش کردم....خیلی عالی شده

شما هم امتحان کن صد درصد نتیجه میگیری

ولی برای موهام هنوز کاری انجام ندادم خیلی ضعیف و کم پشتو کم رشد شده

راستی روغن نارگیل رو خودت خونه درست کن و روغن ارگان هم از جای معتبر بخر یه شیشه خیلی کوچولو اندازه یه شیشه اهن نوزاد 45تومن قیمتشه

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
چطوری روغن نارگیل گرفتین؟

تو اینترنت بزن خیلی اسونه فقط باید یکم زمان بزاری خلاصه شو برات میگم

اول مغز نارگیل رو در بیار و ریز ریز یا رنده کن

بریز توی مخلوط کن و کمی اب داغ بریز روش و خوب هم بزنه

بعد یه یکدست شد بریز توی یه پارچه و ابش رو خوب فشار بده که جدابشه از تفاله

دوباره تفاله رو بریز تو مخلوط کن و دوباره اب داغ و دوباره توی پارچه

چند بار این کاررو تکرار کن

حالا اون اب رو توی یخچال بزار تا روز بعد تا خامه ی نارگیل روی ظرف بیاد

فرداش با احتیاط از یه کنار تمام خامه رو جمع کن و روی شعلع ملایم بزار تا کم کم رطوبتش تبخیر بشه و روغن پس بده

مواظب باش حراراتش کم باشه که نسوزه

بعدش که حس کردی به روغن افتاده دوباره از یه پارچه تمبز رد کن و تماااام

یه روغن عااالی و خوشبو و اصل داری

از یه نارگیل متوسط به اندازه یه کرم نیوای کوچولو روغن میده که برای استفاده صورت به مدت یک تا دوماه بس میشه

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
@taranehtata   بیااینجا خانمی

مرسی گلممممم 😘😘😘😘

💜دانشجوی زبان انگلیسی هستم و مدتی در زمینه فشن دیزاینر کار کردم (فشن دیزاینر=آشنایی با انواع مدل های مانتو و شلوار و ست کردن)_عکاس هستم _سوال در خصوص هر کدوم داشتید بپرسید ازم_خیلی هم مهربونم💜نزدیک به سه سال خواننده ی خاموش بودم(تمامی درخواست های دوستی پذیرش میشوند)