اتفاقا اصلا ناراحت نیستم. شنیدی که میگن ما خانه به دوشان غم سیلاب نداریم. مهم اینه که زندگبم خدارو ...
منم سه سال مستاجر بودم،هرسال هم بلند می شدیم،الان یکسال و سه ماهه خونه خریدیم 55،متره ولی خداروشکر،انشالله خونه هم میخری بنظرم 40متری هم تونستی بخر باز از مستاجری بهتره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شنیدم اجاره ها هم خیلی زیاد شده،من اونموقع مستاجر بودم همش رهن میکردم،الان همسایمون همین متراژ خونه ما 100میلیون داده با ماهی 1میلیونو هشتصد آخه چه خبره کاش یکی نظارت میکرد ب اجاره ها
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .