2777
2789
عنوان

مادرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 124 پست

فرشتس😍خدایی تو‌دوران باردری نذاشت اب تو‌دلم‌تکون بخوره..غذا خودش درس میکرد نمیزاشت کاراش کنم...الانم ک‌پسرم اومده بازم خودش غذا درس میکنه واسمون با حالی ک قلب درد دارع و زانوهاش درد میکنه 

بدیش😂☺😃وقتی بچم‌گریه میکنه باهام دعوا میکنه😂میگه اصن نباید گریه کنه میکم خب. ی درصد فک‌کن دارم دستامو‌میشورم بیام بهش شیر بدم بازم‌حرف خودشو‌میزنه😂ولی در گذشته  ازاین خیلی گله

مهربون ولي نميدونم از دل عايا😁😮 بدترينش دست پختش خوب نيس ريا كار ،هميشه پشت پسرش دو رو،ب قران ق ...

بدترین خصلت دروغگویی هه

چون حتی اگه راست هم بگه آدم باورش نمیشه

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرشتس😍خدایی تو‌دوران باردری نذاشت اب تو‌دلم‌تکون بخوره..غذا خودش درس میکرد نمیزاشت کاراش کنم...الان ...

و‌اینکه تو‌همه مناسبتا با برادر شوهرم ک‌مجرده.بهم هدیه میدن یواشکی😂ب جاریم نمیدن

یواشکیشم‌واسه اینکه ک من از اقوامش ،، جاریم از اقوام پدر شوهرم زیاد  ب اون رو‌نمیدن

خلاصه کلا خانوادگی هوایی منو‌بیشتر دارن چون مامانشونو بیشتر دوس دارن😛😂😁😊

فقط میخواد بدونه وگرنه خدایی دخالت بد نمیکنه ها ولی آمار منو کلا داره

خوبه

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
بهترینش اینه مثلا میرم خونشون میگه تو مهمونی نباید دست ب چیزی بزنی هرچی میخام کمکش کنم نمیزاره محبت ...

میگن هرچی برای خودت میپسندی برای دیگران هم بپسند مادرشوهرت نشنیده

مطمئن با شوهر خواهرشوهرت خونه هم داشته باشه مادرشوهرت مجبورش میکنه نصف خونه رو به اسم دخترش کنه

خودت با شوهرت حرف بزن که هرچیزی تو زندگی هست به اسم دو طرف کنه

زندگی زناشویی برای هردو ن یک نفر که حسابش جدا کرد

بدیش اینه که تو همه چی دخالت میکنه. خوبیشم اینه که اگ خونه تکونی اینا داشته باشم تا همه جارو تمیز ک ...

دستش درد نکنه

فرشتس😍خدایی تو‌دوران باردری نذاشت اب تو‌دلم‌تکون بخوره..غذا خودش درس میکرد نمیزاشت کاراش کنم...الان ...

خوشبحالت 

من حامله بودم بري غذا حالمو بد ميكرد سعي ميكرد همه جارو باز باشه تا بوي غذا منو بيمارستانم كنه

حالم بد ميشد ميگف الكي....

بهترینش اینه که مثل دخترخودش دوستم داره و مهربونههه😍 بدترین نداره واقعا ولی یکم خودشیفتس😂خیلی به ...

اشکال نداره بزار خودشیفته باشه

همین که تو زندگی ات دخالت نمیکنه خدا رو شکر کن

خدا رو شکر خصلت بدش هم به خودش ضربه میزنه ن تو انشالله که بشه حل کرد مشکلش رو

آره عزیزم برای خودش ناراحتم فقط نسبت به بچه های منم اون استرسه اذیت میکنه،زود هول میکنه وسریع تاعطسه کنن دست پاچه میشه میگم مامان جان بچه ان دیگه هرروز یه جورن،کلا روی پسرام اندازه بچه های خودش وسواس داره قدووزن و....😟

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
مادرشوهر من خپبیش اینه یه پیاله اش بده دستت فرداش منتشو بزنه البته فقط واسه من اینجوریه و گرنه واسه ...

منت گذاشتن نداره ک

ولش کن از این آدم چیزی نگیری بهتره

همون جاری ات درستش میکنه

خوشبحالت  من حامله بودم بري غذا حالمو بد ميكرد سعي ميكرد همه جارو باز باشه تا بوي غذا منو بيما ...

اخی عزیزم 😔حالا همچین مادرشوهرایم توقع دارن مادرشوهر  دختراشون مثل فرشته باهاشون رفتار کنه اینو‌کلی گفتم ،،،،خیلی ناراحت  شدم عزیزم😔