2777
2789

چرا من اینقدر حسود شدم دلم میگیره وقتی کادوهای روز زن خواهرشوهرو جاریامو میبنم.. با اینکه من کارمندم و تموم حقوقم دست شوهرمه ..امسالم سال دوم زدواجمونه ولی نه پارسال هیچی برام گرفت نه امسال... عکس کادو خواهرشوهرمو میبینم یه انگشتر طلا خوشکل با اینکه همیشه هم راجب شوهرش بد میگن ولی لااقل شوهرش سوپرایزش کرده .. من به گیره سرم راضی بود ولی دریغ....

من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو  من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم

خب بش می گفتی یه عکس العملی نشون میداید به شوهرت

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوقت دست شوهرته؟ برعکسع کارشما؟ 😑

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خب حق داری

من که امسال با خانواده شوهرم قهر بودم

برای مادرشوهرمم چیزی نگرفتیم

خبرم ندارم کی چی کادو گرفته  

خیلی راحت بودم

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

حست که طبیعیه

ولی اینکه حقوقت دست شوهرته براش ب این مفهومه ک ادم بی توقعی هستی.....

شایدم اونی ک میگی از شوهرش بد میگه ولی طلا کادو گرفته

از کجا معلوم که با دعوا و به زور کادو نگرفته؟

ک همچین چیزی ارزشی نداره

خیلیا ظاهر زندگیشون عالیه

ولی باطن،ویررران

هر کی شبیهته خیلی عزیزه   

وای من طلاییکه خوودش واسم خریده رو دلم نیومدبدم بفروشه بعد تو حقوقتو میدی به اون؟؟؟

کوزت نباشیم ....

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم