2777
2789
عنوان

فکر میکنم اینجوری پیش بره خسته بشم

166 بازدید | 22 پست

۸ ماهه عروسی کردیم

یه سال هم عقد بودیم

کاملا شناخت داشتیم و با آگاهی عقد کردیم و یه ماه بعد عقد با توافق جفتمون رابطه کامل رو شروع کردیم

دوران عقد معمولا سه روز آخر هفته با هم بودیم از وقتی هم که عروسی کردیم اگه مشکل حادی نباشه یا عادت نباشم هرشب رابطه داریم

حس میکنم خیلی زیاده رابطمون

امما خب نمیتونم چه طوری به همسرم بگم

چندباری مطرح کردم امما نه به صورت جدی

اونم گفته آره کم بشه امما وقتی تنها میشیم همه چی یادش می‌ره

تمایل به این مقدار رابطه نداری و اذیت میشی یا میخوای کمش کنی که نکنه بعدها خسته بشی از رابطه   ؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارضات نمیکنه؟؟؟ خوبه ک گرمه

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

کم ک میشه ادم احساس میکنه خواستنی نیست برا همسرش  

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

هنوز ازدواج رسمی نکردین!!!!!رابطه تودوران عقد یا....!!!!!!!رابطه نرمالش بعد ازدواج دویاسه بار درهفتس نه هرروز

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
هنوز ازدواج رسمی نکردین!!!!!رابطه تودوران عقد یا....!!!!!!!رابطه نرمالش بعد ازدواج دویاسه بار درهفتس ...

نزدیک دو ساله رسماً زن و شوهریم

به همسرم میگم سه بار بشه

میگه باشه ولی در عمل نمیتونیم

تمایل دارم فقط میگم بعدها دردسر نشه

بعد ها هیچی نمیشه همه چی ب دونفرتون بستگی داره 

تمایل دارم فقط میگم بعدها دردسر نشه

افکارت صد درصد اشتباهه 

الان که تازه عروسی نه شاغلی نه بارداری نه بچه کوچیک داری نه پر مشغله ای میخوای رابطت را کم کنی که چی بشه؟

نترس تو طول زندگی اونقدر لحظات سخت و بی حالی و بیماری  و مشغله برات پیش میاد که نتونی و تحمل رابطه را نداشته باشی که الان که مشکلی نیست لااقل خودت را محدود نکن که شوهرت بعدا نگه تو از اول اینجور سرد بودی...

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اتفاقا خیلی خوب ارضا میشم

خو دیگه چرا خسته شی😂