2777
2789
عنوان

فکر میکنم اینجوری پیش بره خسته بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 22 پست
نزدیک دو ساله رسماً زن و شوهریم به همسرم میگم سه بار بشه میگه باشه ولی در عمل نمیتونیم

اکی،بهتره تمرین کنید ایشون کارشون چیه که هرروز جون دارن وخسته نمیشن،الان معمولا کارزیاد ادمو خسته میکنه،ورزش،هم اگه باشه همینطور،نمیشه که هرروز،هم یائسگی زودرس،داره واسه زن وهم کاهش قوای جنسی،واسه مرد،بهتره تمرین کنید وکنترل کنید حتی خوردن داروی گیاهی کاهش میل هم بدنیست

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این میترسم

خوشحال باش ک خواستنی هستی برا شوهرت اونقدر ک نمیتونه ازت بگذره و اینو هم درنظر داشته باش شوهری ک هرروزشو با تو میگذرونه خیلی کم پیش میاد چشش هرز بره

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
میدونی با رابطه مشکلی ندارم ولی خسته شدم هرروز هرروز حموم

تیمم کن😂

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
اکی،بهتره تمرین کنید ایشون کارشون چیه که هرروز جون دارن وخسته نمیشن،الان معمولا کارزیاد ادمو خسته می ...

اتفاقا کارش سخته

صبح ۷/۵ می‌ره تا ۶ عصر

بهش هم میگم خسته نیستی تو

میگه تورو میبینم همه چی یادم میره

[QUOTE=124606945]اتفاقا کارش سخته صبح ۷/۵ می‌ره تا ۶ عصر بهش هم میگم خسته نیستی تو میگه تورو میبینم همه چی یادم می ...[/QUOTمعلومه خیلی گرم مزاجه،بدن خسته هرگزنمیتونه رابطه خوبی ایجاد کنه،واسه رابطه باید زمان،مکان،شرایط روحی وفکری وجسمی مناسب باشه،حرفشون قشنگه اما بااین کار دارن بخودشون ضربه میزنن وفرداپس فردا وقتی ۳۰-۴۰سالتون شد کاملا سردمزاج میشین ایشون هم همینطور،بنظرمن کنترل کنید زیادهم لباس راحتی نپوشین درسته محرمین ولی اگه بخواین میتونین موفق باشید

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant