2777
2789
عنوان

اه اه چ بدم میاد از استاد روانی😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 82 پست
برو یه جا پیدا کن بخواب

انقدر اعصابم از دستش خرده خوابم نمیبره😤

همش دارم حرص میخورم

از خواب صبحم زدم😂

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
استاد تو باز بهتر از استاد منه ! ما ی استاد داریم اگ باهاش چت نکنیم میندازمون البته دخترا رو پسرارو ...

باز استاد تو بهتر از استاد منه! استاد راهنمای من دیروز معلوم نیست از کجا بهش فشار اومده زنگ زد هرچی دلش خواست به من گفت و قطع کرد.. سر اینکه چرا نمیرم دانشگاه. که البته دلیلم اینه که ماده برای کار نمیده... میگه ماده هم نداری باید بیای بشینی در و دیوار رو نگاه کنی..😐 یعنی اصلا وقت و زندگی دانشجو براش مهم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه اه عقده ای من یه استاد اینجوری داشتم اونم درس عمومی رفتم درسشو حذف کردم

این درس تخصصیه حذف کنم،عقب میفتم

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
آخ آخ آخ چ استادای خطرناکی.دیگه نمیشه درس هم خوند بچه هامونو چجوری بفرستیم دانشگاه

میبینی تو رو خدا؟؟