2777
2789

سلام دوستان.بچه ها شوهرم بعد از شش سال یکدفعه به این نتیجه رسید ما به درد هم نمیخوریم و منو فرستاد خونه بابام.بچه هم نداریم.ما شهرامون با هم فرق داره.الان پنج ماه میشه که اومدم و هر کسی هم که واسطه شده گفته اصلا امکان نداره با من زندگی کنه. خودمم چند بار بهش پی ام دادم گفت اصلا زندگی نمیکنه.و اصرار میکنه که برو درخواست طلاق بده تا مهریه تقسیط بشه.وکیلم میگه تو درخواست نده... اونم درخواست نمیده به خاطر مهریه...بچه ها من احساس میکنم بهم خیانت کرده که اینقدر انگیزه واسه طلاق داره.ولی هر چی که هست من دلم واقعا نمیخواد زندگیمو از دست بدم. نمیدونید چه جوری دارم از بین میرم.هیچی ازم نمونده.از گریه حالت چشام عوض شده.وقتی از خواب بیدار میشم با خودم یک لحظه میگم من چرا اینهمه غمگینم یهو یادم میاد چی شده.چیکار کنم؟میخوام لج نکنه همش میگم دادگاه نرم.از اونطرف میبینم اصلا به جز طلاق هیچی نمیخواد....بچه ها برام تو نمازاتون دعا کنم.من دلم سخت معجزه میخواد

خدایا دل این کاربرو آروم کن

درخواست ندیا چ پروعه

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یهو و بی دلیل؟

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد

کسی که نمیخادت تو چرا نیخایش؟؟؟ بشین دلایلتو بنویس. رو خودت کار کن. یکی که لایقته میتد و عاشقش میشی. 

بنظر من برو طلاق توافقی بخاه. مطمعنم اون پشبمون میشه و یه روزی میاد دنبالت. که اون روز تو قطعا دیگه نمیخاهیش

قدر روزامونو بدونیم. حسرت گذشته رو نخوریم. زندگی همین حالاست......💖💖💖💖
 یهو و بی دلیل؟

میگه ما با هم اختلاف داشتیم.در صورتیکه ما دعوا هم اگر داشتیم خیلی معمولی بود.یعنی من تا حرف میزدم اون عصبی میشد...اواخر که زد زیر همه چیز احساس کردم با یک خانمی هم دردو دل میکنه

از خونه بیرونت کرده همچین حقی نداره سریع تر شکایت کن تا اون الکی به بهانه خونه نبودن بدون مهریه طلاق ...

زنگ زد به بابام که نمیخامش.بابام اونهمه راه اومد منو برداشت برد.میخوام لجبازی نکنه خب

میگه ما با هم اختلاف داشتیم.در صورتیکه ما دعوا هم اگر داشتیم خیلی معمولی بود.یعنی من تا حرف میزدم او ...

شاید درست حس می کنید بیشتر شبیه بهونه میاد رفتارش

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد

سلامً دوستم 

من خودم تازه تاپيك زدم كه شوهرم باسه تابچه بهم گفت ميخواد زن بگيره 

منظورم اينه كه هم دردت هستم 

ببين من خودم هم فردا ميخوام برم مشاوره 

حتما سريع برو مشاوره و عجولانهزتصميم نگير 

از خودت مطمئني؟ چي شد كه تصميم به طلاق گرفت ؟براي چي ازت ناراحته ؟

ولي اصلا ضعف نشون نده

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

عزیزم جدایی کلا خیلی سخته خیلی خیلی این ناراحتی توهم طبیعیه ولی قبول کن عشق و علاقه به زور نمیشه وقتی نمیخوادت تلاشت برای ادامه و برگشت بیخوده

شما فکر کن یک مرد سبیل کلفت بغض داره و نشسته تو خودشه بعد میپرسی چی شده  با گریه بهت میگه کاربریمو تونی نی سایت ترکوندن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣سایتمون دیگه ببر پلاستیکی نداره هی هی #فضاحت ببر پلاستیکی 
 شاید درست حس می کنید بیشتر شبیه بهونه میاد رفتارش

آره همه بهم میگن...خب بهانه هم که باشه میخوام متوجه اشتباهش بشه.من ازدواج نکرده بودم که طلاق بگیرم.اصلا ما مشکل چندانی نداشتیم.اصلا به خودش نمیاد