2777
2789

در مورد پوشش و لباس نظر میخوام

خودم و همسرم مذهبی هستیم 

۲۵سالمه ۲تا بچه دارم 

تازه زایمان کردم پسرم ۴ماهشه

درحال حاضر اضافه وزن دارم

نمیدونم چجوری لباس بپوشم ک هم شوهرم راضی باشه 

هم قشنگ باشه

هم سنمو زیاد نشون نده 

هم وزن

چ چادری

چ مدل مانتویی از زیر

چ رنگ روسری

چ کیفی بزرگ کوچیک 

چ کفشی

میشه کمک کنید 

دارم افسرده میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگ چادری هستی یه چادر شیک بگیر ولی تو انتخاب روسری خیلی دقت کن مثلا رنگای شاد بگیر و قواره دار و حالت لبنانی سر کن ک از چادرم بزنه بیرون،ولی اگ چادری نیستی میتونی یه مانتو بلند بگیری و با روسری قواره دار مدل باحجاب ببندی تو اینستا چن تا مدل بستن شال و روسری سرچ کن ذخیرش کن کیف و کفشتم سعی کن ست باشه یه ارایش ملایمم داشته باش

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

من مذهبی نیستم ولی اون چیزی که تو پوشش چادریا خوشم میاد رو  کلی میگم. به نظر من چادر ساده خیلی بهتره و چادرهای ملی و عربی و قجری خانومها رو اگه کمی اضافه وزن داشته باشن بد نشون میده. زیر چادر هم یه مانتو اسپرت شاد با شلوار جین و کالج یا کتونی مشکی که توچشم نباشه و یه روسری یا شال شاد خوبه. اگرم مصر هستید که چادر ملی بپوشید یه کیف خیلی شیک تو چشم بخرید

چادر نرگسی یا حسنی,خیلی خوشگله

مانتو از زیر,یه مانتو با آستین طرح دار

روسری,رنگ یکدست نهایت حاشیه دار,بدون طرح وسط روسری

کیف ترجیحا دوشی نه بلند نه کوتاه,سایز متوسط.خیلی بزرگ قد رو کوتاه و چاق نشون میده,خیلی کوچیک هم چیزی جا نمیگیره.

کفش پاشنه دار یا لژ دار.

کیف و کفش و روسری یا شال رو باهم ست یا هماهنگ انتخاب کنین. مانتو زیر چادر مشخص نیس,ولی اگه جایی قراره چادر رو بزارین زمین,تا زانو خوبه,و خوبه دکمه دار باشه تا چادر هم بهتر جمع شه

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  
چادر نرگسی یا حسنی,خیلی خوشگله مانتو از زیر,یه مانتو با آستین طرح دار روسری,رنگ یکدست نهایت حاشیه ...

منم تازه مدل حسنی خریدم راحته فقط شال و روسریت معلومه

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜

خانما نظرتون در مورد چادر حسنا چیه برا عید بخرم یا نه ببخشید استارتر 

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار ومحبت کن...کاری که خدا با تو می کند...
منم تازه مدل حسنی خریدم راحته فقط شال و روسریت معلومه

اره,خیلی راحته.

مبارکت باشه,به خوشی

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘